بچه ها من از شوهرم جدا شدم بعد کلی کش مکش اینا بعد طلاق شوهرم اومد بهم گفت آدم میشم برگرد اومد و منم رفتم سر زندگیم الان ۴ تا بچه دارم خدارو شکر خیلی خوشبختم اول خواستم بگم یه کم تحمل کنید به خدا درست میشه الان هرکی منو میبینه باور نمیکن انقدر خوشبختم ولی یه چیز اذیتم میکنه این که همه بهم تیمه میندازن حالا اگه هستین بگم سر چی
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
ببخشید اره حالا هرکی منو میبینه که چقدر خوشبختم بهم میگن اره این همونه که از شوهرش جدا شد ودباره برگشت ببین حالا چی شده اون روزاش یادش رفته خیلی اذیت میشم چی کار کنم چی جواب بدم
ببخشید اره حالا هرکی منو میبینه که چقدر خوشبختم بهم میگن اره این همونه که از شوهرش جدا شد ودباره برگ ...
خدارو شکر که الان خوشبختی.متاسفانه زن وشوهر اگر یه دعوای معمولی جلو دیگران داشته باشن همه اونا رو بدبخت میدونن شما که دیگه بعد از طلاق بر گشتی اگر خوشبخت عالم هم باشی کسی باور نمیکنه.اما اهمیت نده مردم همیشه منتظرن دیگران یه مشکلی داشته باشن واونو کنن چماق ودائم بکوبن روی سر طرف.خودشون دنیای مشکلن اما سرشون واز توی زندگیه دیگران در نمیارن. به خدا زمانی که واسه فضولی وسرک کشیدن توی زندگیه دیگران صرف میکنن اگر توی زندگیه خودشون بذارن موفق ترن.ناراحت نشو زندگیه منم همینه اگر با همسرت خوب وخوش هم باشی باور نمیکنن.وقتت رو صرف زندگیت وبچه هات کن تا موفق بشن واز حسادت بمیرن