2777
2789

بچه ها بیشتر اوقات وقتی عروسی دعوت میشیم بهم میگه من نمیرم نمیدونمم هدفش چیه ولی حدسم اینه که من زود نشینم پای خودم و به خودم برسم میمونه دقیقا نود میگه پاشو بریم نمونه اش امشب رفتم حموم یه سره میگه من نمیرم ها بهت گفته باشم 

منم پیش خودم گفتم اوکی پس دیگه بیخیال جشن میشم در هر صورت 

رفته بیرون نیم ساعت پیش زنگ زده لباسمو اتو کن بیا بریم جشن گفتمش من نمیام 

واقعا دلم میخواست برم روحیه ام عوض بشه 

الان هم لطفا بگید با این رفتارش چیکار کنم خیلی ضد حال خوردم 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

خودت حاضر شو گف نمیام هم برو

چیه هی خوششون نمیاد فلان کنیم بهمان کنیم

به جهنم بابا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قبل خودت رو آماده میکردی وکارات رو میکردی وقتی اخلاقش رو میدونی

اره از این به بعد هم همین کار رو میکنم 

آماده میشم در هر صورت 

خدا خفه اش کنه 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
خودت حاضر شو گف نمیام هم برو چیه هی خوششون نمیاد فلان کنیم بهمان کنیم به جهنم بابا

عروسی فامیلای اونه من پاشم برم ؟؟

می‌ره ها ولی اینطور می‌کنه که من نشینم مثلا خیلی آرایش بکنم 

عروسی فامیلای اونه من پاشم برم ؟؟ می‌ره ها ولی اینطور می‌کنه که من نشینم مثلا خیلی آرایش بکنم 

اره فامیل شوهرته خب

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اره فامیل شوهرته خب

خب من بخاطر اون باید برم چطور تنها برم 

بنظرم زن و شوهر باید با هم برن هر جایی 

مخصوصا عروسی 

ای خواهر بیخیال خیلی اعصابم خورده الان باید عروسی می بودم

خب من بخاطر اون باید برم چطور تنها برم  بنظرم زن و شوهر باید با هم برن هر جایی  مخصوصا ع ...

ول کن خواهر من چرا اعصابتو بهم می‌ریزی بخاطررش

یبار که خودت بدی بار دوم اینطوری نمیکنه بخدا