2777
2789

سلام دوستان من وقتی با ینفر درد و دل میکنم و ناراحتیمو براش بیان میکنم بجای اینکه اروم ترم کنه با دلداریم بده

بیشتر عصبانیم میکنه و باعث میشه من احساس بدتری بکنم و منو مقصر میدونه؟

و زهم گفت تو اوری ریکت و فلانی و بمانی وبدتر باعث من اخساس ناراحتی بیشتری کنم😢😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این نتیجه رسیدم هیشکی حال درد و دل یه ادم دیگه رو نداره همه دنبال زندگی خودشونن کسی نمیتونه درکم کنه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

منم با یه آقایی دوست بودم اینطوری بود،، بعدا دیدم با درد و دلام باعث شدم از نظرش شخصیت ضعیفی داشته باشم و همرو به روم اورد و کوچیکی دغدغه هامو رفتارامو کوبید تو سرم. دستش درد نکنه که بهم درس داد دیگه به کسی تکیه نکنم. 

وقتی بهش گفتم گفت چرا غراتو پیش من میاری 

حق داره همه اینجورین منم ببینم یکی غر غرشو میاره پیش من گوش نمیدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بله مرد بود ولی چرا طبیعی

چون مردا دردودل رو به چشم غرزدن میبینن همیشه و بخاطر همینم هست که ما خانمها چیزیم بهشون بدهکار میشیم آخرش 

ببین کی بیشتر میفهمتت با اون حرف بزن....همدرد اینجا زیااد داری