2777
2789
عنوان

لعنت به کسی که میوونه زن و شوهر و خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3065 بازدید | 73 پست
جگرشونو سوزوندین؟؟؟؟؟؟؟مطمینین دارین کامل تعریف میکنین اخه اصلا باعقل جور در نمیاد این رفتاراشون

بخدا در همین حده ،،،یهویی زنگ زدن شوهرم و منم بیرون بودم همه چی بهم ریخت

اصلا ديگه غير از جلو شوهرت باهاشون حرف نزن، من يه بار يه دروغ گفتن گفتم بهشون بگو ديگه زنگ نزنن به من، خواستي جلو خودت باهاشون حرف ميزنم، حتي يكي دو بار مامانش گلگي كرد جلو همسرم زنگ زدم حرف زدم كه معلوم شد كي هوچي گري ميكنه، مشكل اصلي همسرته كه نپخته هست

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند ساله ازدواج کردی شوهرت هنوز شمارو نمیشناسه که ازین اخلاقا داری یا نه؟

9 ساله ازدواج کردم 

شوهرم براش مهم نیست خواهرش چی میگه میگه فقط پدرم،،،،، چرا تو.چرت گفتی اون ناراحت شه ،،،میگم نگفتم میگه مهم نیست مهم ناراحتیی بابامه

به خدا قصدم بز دادن نيست اما يه بار خونشون بودم همسرم رفته بود تا جايي منو سوپرايز كنه بعدا گفته بودن فلان جيزو گفت همسرم ناراحت بود زنگ زد به من گفت تو هميجين حرفي زدي گفتم نه، زنگ بزن از شوهر خواهرت ببرس ، اخه اون حقو ميگه 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

9 ساله ازدواج کردم  شوهرم براش مهم نیست خواهرش چی میگه میگه فقط پدرم،،،،، چرا تو.چرت گفتی اون ...

يا خدا ميگي نگفتي ميگه مهم ناراحتي بابامه بگو برا چيزي كه نگفتم بابات برا چي بايد ناراحت باشه، 

چی بگم والا. یکی بخواد حرف از دهن ادم الکی در بیاره راحت در میاره. حالا خواهرشوهرت برا چی باید همچبن ...

خیلی دوست دارم زنگ بزنم ببینم موضوع چی بوده ،،،شوهرم میگه زنگ نزن ،،از این خراب تر نکن

من سر همچین دروغی که به همسرم گفته بودن شش ماهه نرفتم خونشون و قطع رابطم همسرم به من نگفته بود  من تو گوشیش دیدم چنان بلایی سر شوهرم اوردم تا یک هفته با خواهرش چتی دعوا میکردن اخرم همو بلاک کردن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
چی بگم والا. یکی بخواد حرف از دهن ادم الکی در بیاره راحت در میاره. حالا خواهرشوهرت برا چی باید همچبن ...

اصلا حرف هم که در بیاره امکان نداره این حرفو بگم،،،،فکر می کنم یه عکس از پسرم فرستادم شاید این تحلیلش بوده ،،،چی بگم ادمدیگه ذهنش همه جا میره

خیلی دوست دارم زنگ بزنم ببینم موضوع چی بوده ،،،شوهرم میگه زنگ نزن ،،از این خراب تر نکن

جلو شوهرت زنگ بزن یا برید خونه شون ببین چی میگن. اگه بی ربط گفتن. یه جوری برخورد کن که دیگه این کارشون رو تکرار نکنن. اگه هیچی نگی ممکنه بازم ادامه بدن

جلو شوهرت زنگ بزن یا برید خونه شون ببین چی میگن. اگه بی ربط گفتن. یه جوری برخورد کن که دیگه این کارش ...

عزیزم خونشون خیلی دوره بخدا حتی چند وقت پیش مسافرت بودم براش سوغاتی اوردم خاستم این هفته برم بهش بدم،،،،به شوهرم میگم جلو خودت زنگ میزنم قبول نمیکنه میگه گه زدی به خواهر برادریمون

یعنی چی خراب تر نکن بگو من حرفی تزدم که الان بخوام راحت ازش بگذرم الکی به من حرف چسبوندین بازد ثابت بشه من زدم یا نه به تظرم زنگ بزن. بزار واسه شوهرت معلوم بشه کی داره باباشو ناراحت میکنه

خدایا خودت اوضاع منو مرتب کن کاری از دست خودم برنمیاد.