2777
2789

سلام من مشهدم زایمان اولمه میخوام برم بیمارستان رضوی.. بر مامانم خیلی حساسه و وقتی رفتم پیش دکترم مامانم بهش گف خودتون میاین بالاسرش؟ اونم گف که دکتر وقتی دستمزد بگیره موظفه بیاد بالاسر مریضش هر موقع شبانه روز که باشه..

حالا من ۴۰ هفتم و درد و علائم زایمان کلا ندارم به دکترم پیام دادم گف دوشنبه یعنی فردا برم بیمارستان. چون علائم ندارم ازش پرسیدم چه ساعتی برم که شما هستین؟ گف من که نیستم اگر لازم بشه باهام تماس میگیرن راهنمایی میکنم😐😑

سزارین نیستم طبیعی قراره دنیا بیارم.

خب به تماس باشه که همه پزشکا جواب میدن مگه نه؟

زیر میزی هم براش زدم.. 🤦‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بهش دادی؟

مساله ام غیر مالی اینه که مگه قرار نیس بیاد؟ خب اگه به نیومدن باشه که بیمارستان خصوصی همه دکتراش خوبن.

دستمزد برای چیه؟  اول که گفت ۸ تومن چون اول میخواستم سزارین اختیاری بشم

خب اسی فرداکه نمیری زایمان کنی

اونم دکتره 

قطعا وقت نداره بره بالاسر تک تک مریضا

زیر میزی هم گرفته لابد یکم بیشتر بهت توجه میکنه

موقع زایمانت و بعدش میاد احتمالا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
دکترت کیه؟  مگه زایمان طبیعی اونم تو بیمارستان خصوصی زیر میزی میخواد ولی جالبه تلفنی صحبت کرد ...

تلفنی صحبت نکردم.تو واتساپ پیام دادم که فیش واریزی رو بفرستم.. الان که گفت دوشنبه برو ازش پرسیدم کی برم که باشین ؟ گف از بیمارستان بهم زنگ میزنن راهنمایی میکنن؟

خب اسی فرداکه نمیری زایمان کنی اونم دکتره  قطعا وقت نداره بره بالاسر تک تک مریضا زیر میزی هم ...

خوده دکترم گفته بود ۲۱ خرداد ختم باید بشه چون ۴۱ هفتم کامل میشه خطرناکه واسه بچه...

خب منم میدونم نمیره بالاسره مریض هاش..این زیر میزی که برای این خواست که بیاد بالا سرم.. وگرنه که دوستم ماه پیش زایمان کرد نیمه خصوصی رفت بستری شد و تمام دیگه..

خوده دکترم گفته بود ۲۱ خرداد ختم باید بشه چون ۴۱ هفتم کامل میشه خطرناکه واسه بچه... خب منم میدونم ن ...

عزیزم بهش بگو پس

بگو من مثا فکر میکردم خودتون هستین و خیالم راحت تر بود و فلان

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
چند زدی؟؟؟بگو راهنماییت کنم من پزشکم

اول میگفتن ۸ تومن اینا... ولی اونموقع گفتم سزارین میخوام بشم بچم بریچ بود... بچه چرخید رفتم برای طبیعی .. گفت اگه میخوای بیام بالا سرت ۳ تومن بزن به کارتم.. منم زدم.. الان میگه برو بیمارستان ماما و دکترای بیمارستان با من در تماس هستن . من بارداریم بی خطر هم بود مشکل خاصی نداشتم.

خب منم همینو میگم..برعکس شوهرم گف نزن براش ..مامانم گف بزنیم که بیاد بالا سرت اذیت نشی..حالا میگه که ...

بنظرم بگو من فک کردم شما میاین بالا سرم ک بهتون پول دادم وگرنه مامای خصوصی هست ک پول میدی و کنارته