2777
2789
عنوان

ازدواج

105 بازدید | 10 پست

ازدواج با ادمی که مستقله،قابل اعتماده،از لحاظ مالی اوکیه،دوسم داره،توجه میکنه،خانواده خوبی داره

ولی ظاهرش از اول جذاب نبوده فقط به مرور عادی شده ولی هنوز گاهی حس میکنم ایدا ال من نیست،درسته؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میتونی بعضی نقص هارو تغییر بده 

مثلا اگر بینی بزرگی داره عمل کنه

یا اگر کم موعه بکاره و.... 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
خب اگه برات جذاب نیست ازدواج نکن باهاش چون بعدا ممکنه یه مردی رو ببینی که به چشمت جذاب بیاد بعد زندگ ...

این موضوع برای خودم هم نگران کننده هست ولی رابطم باهاش خوبه و دوست ندارم اون چیززای مهم توی زندگی رو ازدست بدم،حالا دودل شدم

این موضوع برای خودم هم نگران کننده هست ولی رابطم باهاش خوبه و دوست ندارم اون چیززای مهم توی زندگی رو ...

اه باهاش ازدواج کنی این ازدواج عقلی هست

می تونی وقتی یه مرد جذاب ببنی اون رو با قزافه ی این مرد مقایسه نکنی؟؟

چیز های مهم زندگی فقط مهم نیست که چون تو یکی از معیار هات همین جذاب چهره هست خیلی خوب فکر کن