2777
2789
عنوان

حال و روز خوشی ندارم،کم آوردم.

314 بازدید | 15 پست

همش نیاز دارم یکی بهم پرو بال بده، ازم تعریف کنه تا روزگارم بگذره. انگار نیازمند توجهم مدام. همسرم آدم خیلی جدی و بیخودیه، تحصیل کرده س خیر سرش اما دریغ از ذره ای شعور رابطه‌ و عاطفه، سالها باهاش جنگیدم بخاطر نیازهام اما اهمیت نداد، الان دیگه مثل یه بچه شدم انگار همش دنبال توجهم. نمیدونم چیکار کنم با خودم. وابسته م، افسرده م، بازم تراپیمو شروع کردم، تو تنهایی خیلی گریه میکنم، از خدا گله دارم زیاد، خیلی زندگیمو یه جوری چید کنار هم، الان گیر گیرم، نمیدونم چطوری حالمو توصیف کنم😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو نمیتونم بهش برسم دیگه

ادما یا نخورن زمین متوجه نمیشن

ولی چیزی گذاشتن به نام تجربه که میتونی از حرف بزرگترا یا توسط کتاب اینا بدستش بیاری. 

و کنارش تعقل کنی، ببینی همه چی موقته، ته تهش خودتی هیشکی جز خودت واقعا دوستت نداره جز خودت کمکت نمیکنه اینارو با خودت تکرار کن

وای شوهر با ابهت و مقتدر خیلی خوبه من دوست دارم 

مقتدر؟؟ اگه این اسمش مقتدره من دوس ندارم، نیاز دارم یکی ازم تعریف کنه، نازمو بکشه، به حرفام گوش کنه، بهم انرژی بده، بهم دلگرمی بده نیاز دارم😭😭

ادما یا نخورن زمین متوجه نمیشن ولی چیزی گذاشتن به نام تجربه که میتونی از حرف بزرگترا یا توسط کتاب ا ...

اگه بدونی بخاطر وابستگیم چه رفتارهایی از خودم نشون میدم اه، از خودم بدم میاد

مقتدر؟؟ اگه این اسمش مقتدره من دوس ندارم، نیاز دارم یکی ازم تعریف کنه، نازمو بکشه، به حرفام گوش کنه، ...

منم خیلی تنهام تازگیا یاد گرفتم چجوری از تنهایی در بیام

با خودم دوست شدم تنها میرم بازار خرید پارک همه جا با خودم حرف میزنم دردودل میکنم برا خودم مناسبتها کادومیگیرم مثل یه بچه که من مامانشم از روحم محافظت میکنم

نودونه ونیم درصد مشکلاتم با پول حل میشه   
منم خیلی تنهام تازگیا یاد گرفتم چجوری از تنهایی در بیام با خودم دوست شدم تنها میرم بازار خرید پارک ...

چه کار خوبی میکنی😍😍منم باید شروع کنم بخودم اهمیت بدم، راستش خیلی گناه دارم، انقد عصری سر یه مساله ای که جلوی یکی خودمو کوچیک کردم یعنی غر اضافه زدم که اصلا نیازی نبود بزنم و خودمو انقد ضعیف نشون بدم. بهم برخورد اومدم کلی گریه کردم و تاپیک زدم، اما آره حق با شماست باید اینکارو کنم

چه کار خوبی میکنی😍😍منم باید شروع کنم بخودم اهمیت بدم، راستش خیلی گناه دارم، انقد عصری سر یه مساله ...

یه چیزی بگم میدونم بقیه قبول ندارن ولی خودخواه باش

هر چی حالتو خوب میکنه انجام بده شاید کمی ولخرجی کنی ولی به حال خوب می ارزه بعد خودتو در الویت قرار بده دوم خودتو سوم خودتو بعد شوهرت غذایی که میخوای بپز و یکم ببخشید اینجوری میگم دیوونگی کن الکی بخند کارتون ببین بچه شو

اگه بدونی بخاطر وابستگیم چه رفتارهایی از خودم نشون میدم اه، از خودم بدم میاد

همین میگم گلم

انرژیت از خودت بگیر

حال خوبت به کسی گره نزن

اونم فکر خودشونن کسی هم ماندنی نیست

بخاطر این میگم تعقل کن کن فکر کن

با فکر عمل کن نه احساس

الان من مثلا بگم حنای سبزم با اون چشمای قشنگت

چه مهربونی و زیبا تو هستی بهترین

خب ببیین اینا بزا موقت حالت خوب میکنه 

وابسته میشی که هروز بگن ولی هیشکی مثل خودت دوستت ندتره و تا اخر کنارت نیست

این حرفهارو خودت به خودت بزن

تنهایی خیلی بد نیست ما تنها بدنیا میایم تنها از دنیا میریم اگه تنهایی بد بود خدا تنها نمی‌ موند به ماه نگاه کن به خورشید تنهان ولی چه قشنگ می‌درخشن طوری باش که به همه به تو احتیاج داشته باشند و خودت سیراب باشی از محبت چون خودت خودتو سیراب کردی مثل ماه و خورشید از روشنایی اونا به زمین هم میرسه شعار نیست این حرفام من بهش رسیدم  یه روزی حتی زمین تمام میشه آدما و همه چی به آخر میرسه چه برسه به محبت 

یه چیزی بگم میدونم بقیه قبول ندارن ولی خودخواه باش هر چی حالتو خوب میکنه انجام بده شاید کمی ولخرجی ...

دوس دارم خودخواه بودن رو، اینکه خودم الویت باشم، حتما تمرین میکنم، ممنونم ازت دوستم که با دل پاکت برام وقت گذاشتی، نمیدونی چقدر نیاز واتم به شنیدن این حرفا، واقعا ممنونم ازت💝

همین میگم گلم انرژیت از خودت بگیر حال خوبت به کسی گره نزن اونم فکر خودشونن کسی هم ماندنی نیست بخ ...

آره، حق با شماست، خیلی ممنونم ازت مهربون که کمکم کردی💝