پودر جوانه گندم همراه غذا بخور داخل ماست یا سالاد بریز
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿• تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍. تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
من وزنم خیلی بالا بود 62 بودم رژیم گرفتم شدم49 صورتم اینقدر لاااااغر شد که همه میخرم میکردن میگفتن خیلی زشت شدی و فلان دوباره رژیمو ول کردم شروع کردم به خوردن و الان صورتم بهتر شده و قشنگ شدم پس باید فقط بخوری☺️☺️💁