2777
2789
عنوان

بنظرتون من کجای زندگی م هستم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 48 پست
باورت نمیشه دیروز شوهرم گفت زن دوستش که من تا حالا ندیدم شاسی بلند داره، من واقعا حسرت خوردم، یا این ...

شاکر باش به خاطر زندگیت ، اون چیزایی که داری رو به ذهنت بیار و شکرگزار باش

خوبیای زندگیت رو بیشتر ببین

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت نمیشه دیروز شوهرم گفت زن دوستش که من تا حالا ندیدم شاسی بلند داره، من واقعا حسرت خوردم، یا این ...

فکر کنم کلاهم خودت هم همسرت آدمای مادی هستین درسته ؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
شاکر باش به خاطر زندگیت ، اون چیزایی که داری رو به ذهنت بیار و شکرگزار باش خوبیای زندگیت رو بیشتر ب ...

شوهرم از داداشام خیلی بهتره ولی چون به اندازه اونها پولدار نیست، همیشه با خودم میگم کاش جای زن داداشام بودم، درحالیکه مطمین هستم اونها شوهر من رو ترجیح می دن.

همین مال دنیا بی ارزشه ولی با همین مال دنیا میریم دارو میخریم 🤦🏻‍♀️

یارو بچه عقب مانده  ذنی رو با ماشین اخرین سیستم   میاره مدرسه استثنایی  

این چه پولداری که هرروز باید بچشو ببینه و   اه بکشه

دل خوش وسلامتی   مهمه

ولی پولم  مهمه منکرش نیستم

گروه رز 
فکر کنم کلاهم خودت هم همسرت آدمای مادی هستین درسته ؟

شوهرم اصلا پول براش مهم نیست ، جوری که تو مجردی کارمند بوده و هرچی در می اورده لارج برای خانواده ش خرج می کرده، از وقتی عقد کردیم من اوردمش تو این خط ، الان که به شرایط مالی استیبل رسیدم ارزوم شوهر لارجه ولی دیگه نیست.تو تاپیک هام نوشتم.

یارو بچه عقب مانده  ذنی رو با ماشین اخرین سیستم   میاره مدرسه استثنایی   این چه پولد ...

بعضی از بیماری ها درسته درمان نمیشن مثلا کسی که فلج هست خب فعلا درمانی براش نیست ولی همین افراد و افرادی که سما گفتین باید هزینه های سرسام آوری هر ماه پرداخت کنن💔

خب مگه سرمایتون گفتی زندگیتونو نمیده؟خونه ماشین مغازه  حسرت چی دقیقا؟ من و همسرم ۵ سال ماشین ...

هیچ کدوم گرون نیست ها خونه مون ۴_۵ میلیارد تومنه، ماشینم ۵۰۰تومن، زمینمون ۲میلیارد، نصف مغازه هم ۲ میلیارد باشه ، فکر نکن مایه داریم ،چون شهرستانیم اینه، اگه تهران بودیم با همه ش یه خونه بهمون نمی دادن.

اها معلوم شد

من ارشد مهندسی دارم ، شاغل هستم اداره دولتی ، ۴ فرزند بودیم مادرم کارمند بهزیستی پدرم نظامی 

۳۵ سالمه ، همسرم ارتوپد هستن ۳۹ ساله مادر متخصص داخلی پدرشون متخصص زنان ازین زنانی که قدیم ها مرد میگرفتن الان دیگه رشتخ تخصص زنان سالهاست مرد نمیگیره 

تک پسر و خانواده سرشناس 

بچه دوست ، برعکس من که بیزارم از بچه 

چون اوون کودکی خوبی داشته 

من عرق در مشکلات 

مالی نبوده ، سلامتی بوده😔

خوشبخت نیستم اصلا نیستم ینی ازدواج عالی داشتم و غرق در رفاه مالی ام. اما بیماری یکی از عزیزانم مثل کابوس برامون بوده و هست. 

استارتر بنظرم سوالشون موفقیت و مالی بود منم گفتم نرمال

وگرنه خوشبخت واقعی کسی هست که خودش و عزیزانش در سلامتی کامل هستن 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

من ارشد مهندسی دارم ، شاغل هستم اداره دولتی ، ۴ فرزند بودیم مادرم کارمند بهزیستی پدرم نظامی  ۳ ...

دقیقا من سوالم مالی و موقعیت خودم بود.

امیدوارم بیمارتون بهبود پیدا کنه.

من ارشد مهندسی دارم ، شاغل هستم اداره دولتی ، ۴ فرزند بودیم مادرم کارمند بهزیستی پدرم نظامی  ۳ ...

درست میفرمایید. انشالله شفای عاجل. الان اذان دارن میگن برای سلامتیشون حمد خوندم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.