سلام خانوما ببخشید کیا تنبلی تخمدان دارن و پریودشون خیلی دیر به دیره؟ من الان ۷ ماهه قرص میخورم دیگه خسته شدم میخوام قطع کنم چیکار کنم پریودم منظم بشه بابت این موضوع خیلیی نگرانم ۱۹ سالمه افسردگی گرفتم 😕 بدون قرص ۳ ماه یه بار میشم
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنبلی دارید؟ چند ماه یه بار میشید مثلا؟ من برای این موضوع کلا دوست دارم مجرد بمونم چون میترسم بعدا ب ...
نمیدونم میگم پیگیری نکردم اصن که مشکل چیه اوایل ک پریود شدم دوسه ماه یبار بعد ازدواج دوسه ماهی اوکی شد سروقت پریود میشم اما دوباره بعد زایمان بخاطر آمپول جلوگیری میزدم نشدم دیگه
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
قطعش کن ورزش رو شروع کن آب فراوان روزی هفت لیوان بخور ، سبزیجات و میوه جاتم زیاد بخور بعد بعد میبینی دقیق سر تاریخ پریود میشی ، من خودم اینجوری بودم الان دو تا بچه دارم
چه ورزشی ؟ آره میخوام قطع کنم خسته شدم از قرص . ممنون انشاءلله نتیجه بگیرم 🙏
هر ورزشی که دوست داری اگه پارک بانوان پیشتونه و نمیخوای هزینه کنی میتونی بری پیاده روی یا تو خونه صبح بشین نیم ساعت ورزش کن ویدیو از یوتیوب یا آپارات دانلود کن باهاشون هماهنگ انجام بده