2777
2789
عنوان

دعوتمون کردن .

174 بازدید | 22 پست

سلام . بچه ها امشب دعوتیم خونه نامزد داداشم ی هفته پیش مامانم اینا اونارو دعوت کردن همسرم گفت نمیام روم نمیشه و فلان کلا آدم خجالتی هست و نود درصد جا هارو با من نمیاد حالا امشب اونا مارو دعوت کردن تاکیدم کرد که همسرتو بیار حالا شوهرم میگه نمیام روم نمیشه دیشبم اتفاقی افتاد شب سختی داشت میگه روم نمیشه نمیام اجبارش کردم بیاد ولی دلم میسوزه میگم گناه داره کاش اذیتش نکنم نبرمش چون واقعا دلش نیست ولی از اون طرفم چند باره رفتم اونجا شوهرم نیومده همش میپرسن چرا نمیاد چکار کنم به نظرتون ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش بالاخره یه آداب معاشرتی این وسط باید باشه دیگه اجتماعی نیست؟

نه اصلا اجتماعی نیست کلا از جمع فراریه ی ساله عروسی کردیم خونه باباش نرفته نمیدونم چکارش کنم خودمم اجبارش نمیکنم