2777
2789

یه پسر سه ساله دارم، وضع مالیمون اوکیه، شوهرم اخلاق های خوب زیاد داره ولی اخلاق های بد و رو مخ هم داره، یکیش اینکه اصلا توی کار خونه و بچه داری کمک نمیکنه، یه جوری رفتار میکنه انگار بچه فقط واسه منه و از خونه بابام آوردمش، خودم بعد پسرم افسردگی بعد زایمان گرفتم که دکتر رفتم و خوب شدم، کار خونه و بچه داری خیلی خسته م میکنه و استرس زیادی دارم، قبلا اصلا به بچه دوم فکر نمیکردم ولی الان دلم میخواد پسرم یه خواهر یا برادر داشته باشه ولی نمیدونم درسته کارم یا نه

میترسم بادو تا بچه از این مامانایی بشم که همه ش خسته و بی اعصابن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار بچت حداقل بشه10 ساله

من بچه پشت سرهم دارم هرروز هرروز جنگ اعصاب دارم

لررررررررری شااااااااد پلی کن🤪🤪🤪                                 https://uupload.ir/view/mohsen_nasry-kahah_shekal_0fvf.mp3                           

اگر بالاخره میخوای بیاری الان بهترین موقع هست عزیزم زودتر بیار با هم بزرگ میشن 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

شوهرمنم همین مدلیه فقط نهایتا یکم بچه رو بغل کنه ..بزرگ‌کردن بچه دوم خیلی راحت تره..اگراروم باشه اصلا اذیت نمیشی.ولی بذار بچه اولت یکی دوسال بزرگتر بشه.الان کوچکه

پارسا پسرمامان😍

خودم بچه هام سه سال فاصله داشتند با اینکه خب سختی داشت ولی راضی بودم خدا رو شکر 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اگه شرایط مالیش خوبه یه کمکی بگیر برای کارای تو خونه. هر روز بیاد صبح تا عصر

خوشم نمیاد قبلا کمکی داشتم، زنای فضول میان فقط توی زندگی آدم میخوان سرک بکشن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

منم مثل تو شوهرم بچه رو ب عهده نمیگیره ولی من خودمم خیلی ادم مسیولی هستم  خودمم نمیزارم بچه هارو نگه داره  چون  قلقشونو بلد نیست و بیچاره باید بره سرکار  

ولی من دوتا پسر دارم ک ۱۸ ماه فاصله دارن  خیلی با هم رفیق و دوست شدن