2777
2789
 سکه ها رو انتقال دادیم به ولت بعد هم صرافی ایرانی ۵۰و خورده ای کوین  داشتیم شد ۶۵میلیون

استخراج کوین چه جوریه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه ها رو انتقال دادیم به ولت بعد هم صرافی ایرانی ۵۰و خورده ای کوین  داشتیم شد ۶۵میلیون

بنظرت تو همس تر  بای سکه جمع کرد یا فقط پروفیت رو افزایش داد 

کدومش نقد میشه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

باید تو صرافی های آنلاین حساب داشته باشیم ؟

والا من خودم خیلی نمیدونم چی به چیه،تا الان هم با یاری دوستان پیش رفتم🤣ولی من دوستم میگفت من از نات کوین ۷۵ دلار دراوردم ،حالا پر قدرت داریم باعم ادامه میدیم همسترو🤣

استخراج کوین چه جوریه

شبیه همین ه  م س تر دیگه ،مثل بازی ،البته نات کوین دیگه استخراجش بسته شده

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

خواهرم ناتکوین داشت . بعد میگه یه چیزی برای بالا آورده و الان نمی‌دونم سکه ها کجا رفته ، به کیف پولم انتقال نداده . میشه راهنمایی کنی؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙