2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دنیاممنون ازت ❤️❤️❤️❤️به نظرت وعده هفته است یاماه🥴 ؟

نذر کن عزیزم انشالله که خیره و همین زودی میاد

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

نه حس نمی کنم بیشتر شاید لج بازی باشه

من فیزیو امسال قبول میشم؟ 

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
برگرده هم آخرش خوب نیست

حس ششمی شما؟

تا چند روز دیگ برمیگرده

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

بچه ها من حس ششم نیستم

از این خانم انرژی گرفتم فقط

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

آره دو وعده دیگه

قربونت منم میگی

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست
بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟

رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت