2777
2789
عنوان

دیپلم نظام قدیم برای کنکور لطفا راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 60 پست
داخل تلگرام نیومدین،وگرنه آموزشها رو براتون ارسال میکردم.از اول تیرماه شروع کنید به مطالعه.موفق باشی ...

الان فیزیک  هفتم هشتم نهم  هستم دارم به ترتیب می رم جلو تا یاذاوری بشه و پایم قوی   نمی دونم کی پایه رو تموم می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هفتم هشتم نهم هم فیزیک داره؟

اره تو علوم هفتم و هشتم و نهم   چند فصلش هر سال  ماله  فیزیکه    الان دارم  فصله  ۱و ۲  و فکر کنم ۷ و ۸ و ۹  علوم هفتم رو می خونم مربوط به فیزیکه    چند بخشش مربوط به شیمیه  و چند فصل هم مربوط به زیسته    تمامشون تو کتاب علوم  هفتم و هشتم و نهم  جمع شده 

اره تو علوم هفتم و هشتم و نهم چند فصلش هر سال ماله فیزیکه الان دارم فصله ۱و ۲ و فکر کنم ۷ ...

این طوری بهتر  مساله های  دهم رو می فهمم درکم بهتر می شه   زمان می بره ولی متن رو مفهومی درک می کنم

حاظرم یک  سال بکوب بخونم ساله بعد کنکور جدی بدم 

اره تو علوم هفتم و هشتم و نهم چند فصلش هر سال ماله فیزیکه الان دارم فصله ۱و ۲ و فکر کنم ۷ ...

وا؟مگه نهضت سوادآموزیه؟اصلا ربطی نداره.شما باید فیزیک و شیمی  دهم به بعد رو بخونی

وا؟مگه نهضت سوادآموزیه؟اصلا ربطی نداره.شما باید فیزیک و شیمی دهم به بعد رو بخونی

نمی دونم کارم درسته یا نه    ولی خیلی چیز ها رو فراموش کردم  برای یاذاوری  می خونم   حتی  ساختار اتم  نماد یا ایزتوپ ها   اینها تو فیزیک هفتم یا هشتمه  برای یاداوری می خونم

نمی دونم کارم درسته یا نه ولی خیلی چیز ها رو فراموش کردم برای یاذاوری می خونم حتی ساختار اتم ...

به من آیدی تلگرام ندادین که من راهنماییتون کنم ویکسری آموزشها که اونجا ذخیره هستن براتون بفرستم

به من آیدی تلگرام ندادین که من راهنماییتون کنم ویکسری آموزشها که اونجا ذخیره هستن براتون بفرستم

هنوز نرفتم   باید بدم گوشی سازی  هم برام وصل کنند و هم ف یل تر شکن یا وی پ ی ا ن وصل کنند   چون گوشیم وصل نمی شه   مشکل داره

اره دوتا سوره ی کوچیک بود یادم نیست من امتهان کردم اصلا ساعت حرکت نمی کرد انگار اون روز طولانی ترین روز بود   چون هدف نداشتم نخوندم

مبشه بگی چه سوره هایی بود ؟ لطفاً خیلی وقته دنبالشم ولی پیداش نمیکنم حاجت روا باشی 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم برای سفت کردن لگن پرسیدی

ببین وقتی میخوایم یک چیزی رو گره بزنیم، هر سر نخ رو به سمت مخالف میبریم

برای بعد زایمان هم همینطور. باید یک پارچه پهن و محکم و بزرگ پهن کنیم.و چوری که لگن در وسط پارچه قرار بگیره دراز بکشی.

سر سمت راست پارچه رو میبری سمت چپ و سر سمت چپ پارچه رو میبری سمت راست

بعد محکممممم باید کشیده بشه. قشنگ حسنگی زائو رفع میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام ممنونم عزیزم یعنی مدل جنین می شی

نه عزیزم. به پشت میخوابی

معذرت میخوام باسنت روی زمین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام ممنونم عزیزم یعنی مدل جنین می شی

من خودم مجردم

اینها رو از خالم که اومد ده روز برای دوتا خواهرام موند یاد گرفتم

شما بارداری؟

ما برای ناف بچه هم روغن زرد میزنیم

بعد دو سه روز توی کام بچه هم اندازه یک سر انگشت روغن زرد گذاشت تا سیاهی های روده اش زود خارج شه