2777
2789

سلام خانمای عزیز  قصد دارم برای ساله دیگه کنکور بدم   هر کسی اطلاعی داره لطفا راهنمایی کنه   چه درس هایی رو باید دوباره امتهان بدم  قصد دارم معدلم رو بالا ببرم    لطفا هر چی می دونید  اطلاع بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از درس های  فارسی ادبیات متنفرم  همون تجربی رو می پسندم  عاشق زیست و ریاضیم

ادبیات خیلی ضریب بالایی داره و اگه میخوای تراز خوبی بگیری باید واسه ادبیات زیاد وقت بزاری تا نمرت بالا بره

واسه سال بعد هم پایه دوازدهم و هم پایه یازدهم تو کنکور تاثیر دارن دروس امتحانی رو هم سرچ کنی میاره

کل دروس ها رو بخونم یا  چندتا کتاب اصلی    چه مدت زمان می بره تا  ترمیم معدل کنم

کل دروس ها رو بخونم یا  چندتا کتاب اصلی    چه مدت زمان می بره تا  ترمیم معدل کنم

زمان ترمیم معدل خرداد ماهه و به نظرم با توجه به اینکه نظام قدیمی همه دروس باید ترمیم کنی تا تراز خوبی بگیری

ادبیات خیلی ضریب بالایی داره و اگه میخوای تراز خوبی بگیری باید واسه ادبیات زیاد وقت بزاری تا نمرت با ...

یا خدا  پس باید کل دروس رو بخونم  هم ساله دوم و هم سوم و هم پیش  برای ترمیم معدل   درسته یا نه

زمان ترمیم معدل خرداد ماهه و به نظرم با توجه به اینکه نظام قدیمی همه دروس باید ترمیم کنی تا تراز خوب ...

چند سال طول می کشه  تا بتونم کنکور بدم  چون هی باید امتهان بدم   تو یک سال می شه

اره هر سال داره سخت تر میشه چون شرط معدلیش کردن عملا دارن پشت کنکوریارو از رقابت حذف میکنن

پس باید یک ساله تمام بکوب تو خونه کل کتاب رو بخونم تا یاد اوری  و یاد گیری بشه برام  ساله  بعدش  امتهان بدم تا نمره ی خوبی بگیرم