ابوالفضل ترقیخواه ترقی خواه قراره که بازیکن تیم ملی بهترین بازیگر وبعنوان یک طلبه وقتی مردم بفهمن که منه طلبه وبازیگر معروف ایند ه وقتعا بازکن پرسپولیس اینده وعالم دینی خود دختر جلو بدم که من دختر ۲۱ ویک دختر دارم منه طلبه بازیکن فوتبال وهنر پیشه های برمه ای برغربت اشناشد اخ جانم نی نی یار تموم کن این بازی کثفو همه پسرا اعتراف شما پسر چرا مینوسی از زایمان نکرده ات همه پسران اعتراف کنید دختران ممن از شما طلب ببخشش دارم من چند نفرم یک مرد ویک زن اره مرد هست که داره نی نی سایت تاپیک استرس زایمان می زنه اخ چقدر من باشما اینجوری ولی شما اینجوری هستین از اسمون پنجاه تا سنگ بیاد پایین چهل ونه میخوره یکیم وایمسه تو موقعت مناسب میخوره من الان اعتراف دخترا باید با ارامش تبادل نظر کنن از نی نی یار مهربان که گذاشتن من تاپیک بزنم که که یک خطا کوچیک کردم منو از ده جاه تعلیق شاید باورتون ولی من گوشیمو عوض کردم تا وارد نی نی سایت بشم من اعتراف کردم
من پسرم من همه دخترای نی نی سایتو به مجرد گرایی تشویق اصلا من هرکاری کردم
ولی هیچکس حق اعتراض به منو نداره هیچکس دراین تاپیک به اعتراض نباید بکنه من هویتمو دختر جلوه دادم همین و تمام چنانچه من از نی نی سایت هیچکس حق اعتراض نداره چون باسعید ترقی خواه قهرم