2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بچمو هی برمیداره میبره

1243 بازدید | 75 پست

هربار میریم موقع برگشت میگه بزار بچه بمونه یا به بچم میگه تو بمون بچم ۸ماهشه شوهرمم یاد گرفته هی برمیداره میبره اونجا بدون من یا میگم کار دارم یه دیقه بگیر بچرو میگه میبرمش اونجا کاراتو بکن مخالفت کنم گوش نمیکنه یا دعوامون میشه مخالفت هم نکنم خب خودم تنها میمونم 

شوهرم که همش اونجاس یا بیرون بچمم اینجوری عادت میدن باز من تنها میمونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم فکر میکنم منم سالها بعد پسرم ازدواج کنه عروسم ناراحت میشه نوه بیاد پیش من. چقدر ناراحت میشم او ...

اره بچه باید پیش مادرش باشه و در حد معقول پیش شما

همش نمیشه ک

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
دارم فکر میکنم منم سالها بعد پسرم ازدواج کنه عروسم ناراحت میشه نوه بیاد پیش من. چقدر ناراحت میشم او ...

بعضی مادرشوهرها شورش درمیارن ، هر چیزی حد و اندازه داره!  به بچه نوزاد به چشم یه سرگرمی نگاه می کنند نمی گن این بچه مادرش می خواد! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
شیر خشک میخوره الان غذا هم میخوره دیگه 

به خاطر همین رفتارهای مادرشوهرم نزاشتم بچه شیر خشکی بشه ، چون دیگه بچه رو می برد و نمی آوردش! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

خونواده شوهر منم همچین اخلاقی داشتن یه بار پدرشوهرم اومد بچه دوماهه رو برداشت برد🤦🏻‍♀️چندبار بدجور باهاشون بحث کردم این عادت دیگه از سرشون پرید

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔