2777
2789
عنوان

دلم میخواد...

118 بازدید | 15 پست

از عنوان منحرف نشید

دلم گرفته... دلم گریه با ی آهنگ غمگین پیانویی‌ میخواد 

پیانو خیلی آرامش بخشه مخصوصا آهنگ های غمگینش

هعیییی ما ک بلد نیستیم حداقل آهنگ شو گوش بدیم:))🙃💔❤️‍🔥

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منممم 

ولی من گیتار دارم میزنم 

کلا موسیقی خیلی خوبه ریتمش

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

منممم  ولی من گیتار دارم میزنم  کلا موسیقی خیلی خوبه ریتمش

منم گیتار بلدم

ولی پیانو ی چی دیگه س:))

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

دلم میخواد که امشب امشب پرستاره بهت بگم عزیزم عاشقتم دوباره باز دوباره

:)

سلام عزیزم شما مطمعنین این قدر درآمد داره لباسی خودتون دارید ؟ 

داییم‌ داره

البته بستگی ب جنس لباساتو و میزان معروف بودت و... داره

داییم‌ داره البته بستگی ب جنس لباساتو و میزان معروف بودت و... داره

اینم بگم مغازه مال خودت ن باشه اینقد در آمد دارید 

ن این ک اونجا برا کسی کار کنید

ولی اصلا داییم وقت نداره صب ساعت ۸ میره ظهر ۲ میاد ۴ بعد از ظهر میره شب ساعت ۱۲ میاد خونه

میشه دوستیمو قبول کنین برام حیاتی هست از لباس فروشی بدانم 

متاسفم درخواست قبول نمیکنم

ولی بیشتر از این واقعاا نمیدونم ببخشید:))

سوالی داری اینجا بپرس میگم البته اگ بدونم

مغازش چند متر هست چقدر سرمایه میخاد ؟ 

مغازه ش بزرگه دو طبقه هس

طبقه اول حدود ۴۰  ۵۰ متر ک لباس هارو میزاره

طبقه دوم انباری و برا پست گذاری تو اینیستا

نمیدونم سرمایه رو