2777
2789
عنوان

از نی نی یار میخوام به طور کلی حسابم رو حذف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست

من کلا میخام حسابمو‌ تاپیکان حذف بشه ولی تعلیق نمبخام‌‌ اصلا بدردم نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا میخام حسابمو‌ تاپیکان حذف بشه ولی تعلیق نمبخام‌‌ اصلا بدردم نمیخوره

منم میخوام هم تاپیک هام هم حسابم حذف بشه اینا هیچ کار نمیکنن نه رسیدگی نه چیزی مشخصه بخاطر خودشونه موندم با خودشون فکر نمیکنن فقط اینجور رضایت کاربرا میاد پایین

نه میشع تاپیک پاک کرد حتی حساب هم حذف نمیکنن!

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
چرا دیگه مثل قبل کامل پاک نمیشه؟ 

بخاطر منافع خودشونه!

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 
خب چه منفعتی براشون داره؟ 

اینجور که بقیه کاربرا ناراضی هستن و میخوان حذف شه تعداد کاربرای سایت میاد پایین در نتیجه درآمد سایت میاد پایین

خب پاک نمبشه  تاپیک دروغی بزن که مثلا شهر دبگه هستی‌و سنت رو دروغ بگو  تا شناسایی نشی

معذرت میخام عزیزم

اگه معلق شده باشه امکانش هست که از معلق بودن دربیاد ?

کاربری دست ۲ نفره ✅️

نه اون یکی حسابم رو خواستم تعلیق کنم چند بار فش دادم معلق شد میگم امکانش هست در بیاد از معلق بودن؟

اره ساعت ۹ صب برو پیوی نی نی یار ۳ پیام بده  شماره و اسمتو بهش بده  و بگو خودت درخواست لغو دادی