2777
2789

امروز بردمش پیش دبستلنی پسرعموش که با مدیراونجا حرف بزنن بزارمش مهد اونجا خیلی خیلی بی ادب بود و حرفای بدی زد کلا از خجالت اب شدم،

اولین راه قطع ارتباطش با افرادیه که حرفای زشت میزنن

بعدم نصیحت و صحبت

در مرحله اخر تنبیه و اخم منظورم کتک زدن نیست!

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین ب نظرم ی اسباب بازی که خیلی دوس داره براش بخر بعد بگو اگه حرف بد زدی ب فرشته ای که حرفای بد بچه ها رو گوش میده میگم اسباب بازیتو ببره

بهش بگو چون با ادب بودی برات خریدم

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
اخه تو این سن نصیحت حالیشمیشه؟

بچه دو سالهدهم حالیش میشه حالیش میشه فحش یاد بگیره ولی حرف خوبو یاد نمیگیره؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یا خدا 

😔😔😔😔😔باور کن نه خودم نه خانوادم اصلا وابدا ،اصلانمیرونم چرا اینقدر جذب حرفای زشتش زیاده،باور کن دیشب به شوهرم گفتم با خدا عهد بستم و نذری دادم اگه خواسته یا ناخواسته حامله شدم قبل به دنیا اومدن بچه من بمیرم

😔😔😔😔😔باور کن نه خودم نه خانوادم اصلا وابدا ،اصلانمیرونم چرا اینقدر جذب حرفای زشتش زیاده،باور کن ...

خدا نکنه عزیزم

بچه ست ، نمیدونه که چه معنی ای میده 

لابد از مهد یا همبازی یا اینستا یاد گرفته 

خودتو عذاب نده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خدا نکنه عزیزم بچه ست ، نمیدونه که چه معنی ای میده  لابد از مهد یا همبازی یا اینستا یاد گرفته ...

ازهمه چی یاد گرفته،عذاباش یکی دوتا نیست اصلا هواب نداره صبح ها ازساعت هشت بیدار میشه تا ساعت نه شب خواب نداره منم دیگه افسرده شدم از زندگی سیرم،دو روز دیگه بره پیش دبستلنی با این حجم بی تربیتی چیکار کنم

ازهمه چی یاد گرفته،عذاباش یکی دوتا نیست اصلا هواب نداره صبح ها ازساعت هشت بیدار میشه تا ساعت نه شب خ ...

پسر منم همینه 

این نسل به شدت شیطونه

خدا بهمون صبر بده

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه