2777
2789

من دفتر پرستاری دارم، افراد زیادی را در روز میبینم، اما مراجعه کننده امروزم، با وقاحت تمام می‌گفت:« من جداشدم نفقه ام فقققط چهارتومنه، مهریه ام فقققط پول یه آپارتمان شصت متری شده، چکار میکردم؟!عاششق وکیلم شدم که کمک کرد طلاق بگیرم اما اون منو نگرفت فقط برای نیازاش میاد پیشم، با زنیکه ننه اش گفته ازدواج کرده، حالا هم زنش حامله است زنگ زده کلی حرف بهم زده

این مرد حق منه، از اول با من بود این لقمه آیه که ننه اش گرفته ، منم قرص خوردم برای خودکشی که بترسه زنیکه را طلاق بده بیاد دوباره سمت خودم»

خلاصه معده اشو شستشو دادیم، وو.... بهتر شد ، اما من از این حجم وقاحت در شگفتم، من خودم سالها پیش بخاطر اینکه سر هر مسأله پیش پا افتاده ای همسرم کتکم میزد جداشدم، و بعداز مدتی با همکارم ازدواج کردم ، با خودم فکر کردم چقدر خوب که شغل داشتم، چقدر خوب که خانواده ای سخت گیری داشتم، چقدر خوب که ترسو بودم، و چقدر خوب که عرضه داشتن زندگیمو جمع کنم تا خدای نکرده مثل این موجود امروز نشه سرنوشتم

سراسر زندگی من معجزه بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا در شگفتی ؟ اکثر خیانت ها پایه سومش یک زن مطلقه ست که نیاز جنسی و مالی و تکیه گاهی داره ، جالبه خیلی ام راحت بیان میکنن که همینه که هست ازون جالب تر بپرسی چرا جدا شدی میگن خیانت!!!!!

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

بعضی آدم ها انقدر وقیح هستند که بدترین کارها رو انجام می دن و حق به جانب خودشون می دونند!

ای کاش می مُرد!  

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

چه خوب  خانومه رو توصیف کردی 😁خانمان سوز شوهر دزد 

دمت گرم 👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

میتونن با پسر مجرد دوس بشن 

اتفاقا دوست ندارن میگن متاهل ها حرفه ای ترن و مزاحم نمیشن مثل مجرد ها چتر شن توو خونه ی آدم و تخت خوابو کثیف کنن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی