2777
2789
عنوان

ازدواج

100 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من۹ماهه با کسی تو رابطم قصدمون ازدواجه اما بحث دعوا زیاد داریم جوری که همو نمیفهمیم حرف میزنیم درست میشه اما باز دوباره شروع میشه الانم بحث داستیم اعصابش خورد شد گفت ۳روز نه پیام بده نه زنگ بزن به نظرتون چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک حتی یکروز تونست ازت بیخبر بمونه هیچکسه تونیست ،، عشق ینی حتی نتونی یکساعت ازش بیخبر بمونی ،،منوشوهرم همین الانم تو زندگی وقتایی ک‌شوهرم خونه نیس پیام میده زنگ‌میزنه ،، اینی ک گفته ۳ روز تنهام بزار فازش انگار یه چیز‌دیگس

نامزد کردید؟

بیشتر فکر کن درباره رابطه 

ممکنه هنوز سنتون کم باشه دوتاتون به بلوغ فکری برای ازدواج نرسیده باشید 

ممکن هم هست که واقعا طرز فکرتون باهم دیگه خیلی  تفاوت داشته باشه 

در هر صورت برید پیش مشاوره زوجین اینجا که کسی نمیتونه بهتون کمک کنه 

کسی ک حتی یکروز تونست ازت بیخبر بمونه هیچکسه تونیست ،، عشق ینی حتی نتونی یکساعت ازش بیخبر بمونی ،،من ...

یعنی شوهر من ک حتی ی بار بهم زنگ نمیزنه حتی سه روز برم خونه مامانم شهر دیگه 

میگمم میگه چه لزومی داره زنگ بزنم بهت اینم بگم صبح هفته میره شب یازده میاد خونه من زنگ میزنم بدش میاد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
کسی ک حتی یکروز تونست ازت بیخبر بمونه هیچکسه تونیست ،، عشق ینی حتی نتونی یکساعت ازش بیخبر بمونی ،،من ...

نمیدونم شاید نیاز داره به تنهایی به فکر کردن نمیدونم قراره چیا بشه

نامزد کردید؟ بیشتر فکر کن درباره رابطه  ممکنه هنوز سنتون کم باشه دوتاتون به بلوغ فکری برای از ...

نه ما فقط داریم اشنا میشیم

یه سری مشکلات پیش اومد خواست بیاد جلو اما من نذاشتم چون کارش اوکی نیست

نمیدونم واقعا شاید