یه مشکل که داریم اینه که همسر من غذا میبره با خودش سر کار بعد از کرونا محل کارشون دیگه رستوران رو بستن . از اون طرف هم نمیشه غذای معمولی گذاشت متاسفانه همکارا به غذای همدیگه هم کار دارن و نظر میدن.
همه ی اینا بکنار چند وقتی بود که همسرم هی میگفت غذا کمه بیشتر بزار، میوه و تنقلات بیشتر میبره (همسرم خیلی به خورد و خوراکش میرسه).بالاخره نشستم باهاش صحبت کردن که خوب نیست غذا اینقدر زیاد شده افزایش وزن پیدا میکنی و ... تا بالاخره همسرم گفتن نه بابا همهاش رو من نمیخورم یکی از همکارا جدیدا غذا نمیاره و چون اتاق کارش به من نزدیکتره میاد پیش من و با من غذا اینا میخوره🤪 (قشنگ ازش میپرسه فلانی ناهار چی داری؟بیار با هم بخوریم)
شوهر منم اصلا از اون اخلاقا نداره که چیزی بهش بگه خودشم میگه روم نمیشه به خاطر غذا و شکم بهش حرفی بزنم.
حالا جدیدا هر غذایی رو نمیبره حتما باید برنج و خورش باشه اونم خوشمزه و پرگوشت🤕 من خودم تقسیم بندی گوشت دارم نفری سه تیکه گوشت گوسفندی تقریبا اندازه مناسب و خووب میزارم ولی غیرمستقیم میگه یکم بیشتر بزار.حالا من چطور با زبون خوش راضیش کنم که یه اعتراضی بکنه یا دیگه انقدر تجملیش نکنه
من خودم باردارم با خنده بهش گفتم خوشبحال خانومش از آشپزی معاف شده من باید برای یه نفر دیگه هم آشپزی کنم فقط گفت عیب نداره خدا برکت میده بهمون یا وقتی میگم خسته ام نمیتونم آشپزی کنم خودش آشپزی میکنه و حسابی روغنی و پرملات هم درست میکنه(آشپزیش خوبه و البته اون آقا هم خبر نداره که من باردار هستم ، همسرم به همکاراش نگفته)
نظر شما چیه؟کاری بکنم اصلا؟چیزی بگم یا فعلا همینجور ادامه بدیم؟؟ اینم بگم همسرم فقط دوماه این قسمت هست بعدش قراره جابجا بشه