2777
2789
عنوان

مشکل من و همسرم راه حل میخوام

614 بازدید | 42 پست

یه مشکل که داریم اینه که همسر من غذا میبره با خودش سر کار بعد از کرونا محل کارشون دیگه رستوران رو بستن . از اون طرف هم نمیشه غذای معمولی گذاشت متاسفانه همکارا به غذای همدیگه هم کار دارن و نظر میدن.

همه ی اینا بکنار چند وقتی بود که همسرم هی میگفت غذا کمه بیشتر بزار، میوه و تنقلات بیشتر میبره (همسرم خیلی به خورد و خوراکش میرسه).بالاخره نشستم باهاش صحبت کردن که خوب نیست غذا اینقدر زیاد شده افزایش وزن پیدا میکنی و ...  تا بالاخره همسرم گفتن نه بابا همه‌اش رو من نمیخورم یکی از همکارا جدیدا غذا نمیاره و چون اتاق کارش به من نزدیکتره میاد پیش من و با من غذا اینا میخوره🤪 (قشنگ ازش میپرسه فلانی ناهار چی داری؟بیار با هم بخوریم)

شوهر منم اصلا از اون اخلاقا نداره که چیزی بهش بگه خودشم میگه روم نمیشه به خاطر غذا و شکم بهش حرفی بزنم.

حالا جدیدا هر غذایی رو نمیبره حتما باید برنج و خورش باشه اونم خوشمزه و پرگوشت🤕 من خودم تقسیم بندی گوشت دارم نفری سه تیکه گوشت گوسفندی تقریبا اندازه مناسب و خووب میزارم ولی غیرمستقیم میگه یکم بیشتر بزار.حالا من چطور با زبون خوش راضیش کنم که یه اعتراضی بکنه یا دیگه انقدر تجملیش نکنه

من خودم باردارم با خنده بهش گفتم خوشبحال خانومش از آشپزی معاف شده من باید برای یه نفر دیگه هم آشپزی کنم فقط گفت عیب نداره خدا برکت میده بهمون یا وقتی میگم خسته ام نمیتونم آشپزی کنم خودش آشپزی میکنه و حسابی روغنی و پرملات هم درست میکنه(آشپزیش خوبه و البته اون آقا هم خبر نداره که من باردار هستم ، همسرم به همکاراش نگفته)

نظر شما چیه؟کاری بکنم اصلا؟چیزی بگم یا فعلا همینجور ادامه بدیم؟؟  اینم بگم همسرم فقط دوماه این قسمت هست بعدش قراره جابجا بشه

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من حرفی نزن بزار تموم شه بره، هروقت حوصله نداشتی بگو همسرت خودش درست کنه ارزش نداره باهم بحث کنید، چندبار که بهش گوشزد کردی اگه میخاس ادامه نمیداد، یه وقتا تو درست کن یه وقتا خودش، گاهی هم بگو همون جا زنگ بزنه از بیرون غذا بگیرن

همسر من حدود یک ماه پیش با دوستاش رفتن ویلا 

بعد که برگشت افسرده و ناراحت بود(خودش انکار می کرد)

ولی خیلی ازش سو استفاده کرده بودن از دست آقایون 

شوهر من تمام وسایل را برده بود

بعد چون ویلایی که رفتن کردان کرج بوده

از تهران همه شون نشستن تو ماشین شوهر من

سیخ کباب و همه چی را هم همسر من برده بود

بله خیلی دست و دلبازه

مشکل من بیشتر بارداریمه و اینکه غذای چرب و پرادویه نمیتونم بخورم حالم بد میشه ولی همسرم حسابی به غذا میرسه تا خوشمزه بشه ، وقتی خودمون باشیم در این حد چرب و چیلیش نمیکنه

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

بنظرم زیادی مهربون بازی درمیاره براش تو این وضعیت مردم خرج ناهار و شام خودشونو نمیتونن بدن اون اقام سواستفاده کرده و متاسفانه اینجور وقتا فقط خانوما حرص میخورن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
همکارش اتویی ازش داره ؟ مردا اینقد باج نمیدن وگرنه

نه ، کلا اخلاق همسرم همینه،یه بار براش نتونستم غذا بزارم رفته بود از رستوران نزدیک محل کارش گرفته بود، یه کارگر بهش گفته کجا غذا میدن ؟؟ همسرم دلش نیومده بگه خریدم غذا رو داده به کارگر و خودش نون و ماست خورده بود اون روز

بله خیلی دست و دلبازه مشکل من بیشتر بارداریمه و اینکه غذای چرب و پرادویه نمیتونم بخورم حالم بد م ...

همسر من تو حالت عادی حتی ما را تا خیابون اصلی هم نمیبره میگه حوصله ندارم ماشین را از پارکینگ در بیارم

بعد چند تا مرد خرس گنده را از تهران برد کرج و آورد.

و جالبه کلا وسیله هم با خودشون نیاورده بودن

بعد همسر من هم جلوی غریبه ها  اصلا زبون نداره

شما ک تحمل کردی این 2 ماه هم تحمل کن ولی تو غذا درست کردن کارخودتو بکن اینقدر شوهرت متوجه نکن ک یا ق ...

خودش میگه برای فرداش چه غذایی بزارم ، مگه اینکه برنامه بریزم خودمو از قبل آماده کنم که شام چی بزارم