2821
2789
عنوان

درد تخمدان سمت چپ

998 بازدید | 18 پست

من دیروز عصر پریود شدم(از صبح لک بودم عصرش یکم زیادشد) امروز صبح رفتم سرویس اومدم یهو یه درد شدیدی گرفت نفسم برید کسی خونه نبود . دولا شدم . 

درد رحم داشتم دیشب ولی مسکن خوردم ولی مال امروز صبح یچیزدیگه بود. 

مجردم. از چیه؟

میزنه به پای همون قسمت.

انگار یه بادکنک داره منفجر میزنه

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

اگه دردش خیلی شدید و بی طاقت شدی حتما به پزشک مراجعه کن نمیخوام بترسونمت ولی یه خانومی درد شدید تو همین قسمت داشت متاسفانه تورشن تخمدان بود و چون دیر به دادش رسیدن یه تخمدانشو از دست داد 

اصلا نگران نشیاااا اینی که من میگم دردش واقعا زیاده و طول کشنده

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه دردش خیلی شدید و بی طاقت شدی حتما به پزشک مراجعه کن نمیخوام بترسونمت ولی یه خانومی درد شدید تو ه ...

صبح نمیتونستم نفس بکشم نمیتونستم راه برم زود خوابیدم روی تخت. ازدرد تخت رو چنگ میزدم

کیه که منو ببره دکتر😔

اگه دردش خیلی شدید و بی طاقت شدی حتما به پزشک مراجعه کن نمیخوام بترسونمت ولی یه خانومی درد شدید تو ه ...

۲بار تاحالا اینجور شده کیسه اب گزاشتم یکم دردش کمترشد قبلا

صبح نمیتونستم نفس بکشم نمیتونستم راه برم زود خوابیدم روی تخت. ازدرد تخت رو چنگ میزدم کیه که منو ببر ...

عزیزم با اورژانس تماس بگیرید البته اطلاعی از هزینه ها ندارم ولی سلامتی مهمتره

خودمم دردای وحشتناک دارم درحدی که کمرم صاف نشه ولی اگه دردی بیاد سراغم که تجربشو نداشتم سعی میکنم به پزشک مراجعه کنم تا خیالم راحت بشه

انشالله برای شماهم اتفاقی نمیوفته😇

عزیزم با اورژانس تماس بگیرید البته اطلاعی از هزینه ها ندارم ولی سلامتی مهمتره خودمم دردای وحشتناک د ...

من ۲۰ سالمه وتنها نمیتونم جایی برم . مادرمم میگه داره تخمک ازاد میشه

باخودم بود میرفتم😔

۲بار تاحالا اینجور شده کیسه اب گزاشتم یکم دردش کمترشد قبلا

آها پس تورشن رد میشه عزیزم

ولی حتما سونو انجام بدین سر فرصت مراکز دولتی هم هستن اساتید پزشکی واقعا کارشون خوبه

من ۲۰ سالمه وتنها نمیتونم جایی برم . مادرمم میگه داره تخمک ازاد میشه باخودم بود میرفتم😔

تخمک گذاری وسط سیکل هست گلم

مثلا اگه هر ۳۰ روز یکبار پریود میشی حدود ۱۵روز بعد از شروع خون ریزی تخمک آزاد میشه

آها پس تورشن رد میشه عزیزم ولی حتما سونو انجام بدین سر فرصت مراکز دولتی هم هستن اساتید پزشکی واقعا ...

تورشن چیه؟

تخمک گذاری وسط سیکل هست گلم مثلا اگه هر ۳۰ روز یکبار پریود میشی حدود ۱۵روز بعد از شروع خون ریزی تخم ...

اینارو میدونم علائمشم ظاهر میشه 

وسط پریود تخمک چیه که ازاد بشه!😕😕 

یچیزیم هست حتما😣

۱۱۵ کمک میکنه؟ برای راهنمایی