2777
2789

دوستان سلااااااااااااااااااااام 

کوتاه بگم

بگید ازدواج خوبه یا بده. 

اینکه مربوط به ادم هاش داره را می دونم.. 

از تجربیات زندگی تون بگید...نیاز دارم بشنوم 

یه خاطره خیلی مهم را بگید که اونجا همسرتونو شناختید. 

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میتونستم همه خاطرات زندگی مشترک خودم رو برات تعریف کنم 

مطمئن هستم در بخشی از اون تمام مخاطبان من رو به طلاق تشویق می‌کنند

ودر بخش دیگری همه حسرت میخورن که چرا همسری مثل همسر من ندارن

خواستم بگم زندگی مشترک همین قدر عجیب و پیچیده است

هرگز نمیشه از یک نسخه برای همه استفاده کرد

ولی در کل به نظرم امتحانش خوبه

رفتن این راه بهتر از نرفتنش هست

حتی اگر پایان خوشی نداشته باشه باز پر از تجربه است 

ازدواج با همسرم برای من بهترین انتخاب زندگیم بوده 

و این اخلاقش که میتونم تو هر مشکلی بهش تکیه کنم و بدون هیچ ترسی مشکلم رو بهش بگم خیلی خوبه و دوسش دارم

مثلا کسی مزاحمتی چیزی ایجاد کنه بدون اینکه نگران باشم که الان اگه بهش بگم داد و بیداد می‌کنه و نسبت به من بد دل میشه و ... بهش میگم و مشکل حل میشه

آروم و صبوره  این اولین موردی بود که باعث شد بفهمم این مرد مناسب زندگی من هست 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

کاش میتونستم همه خاطرات زندگی مشترک خودم رو برات تعریف کنم  مطمئن هستم در بخشی از اون تمام مخا ...

مرررررسی

خیلی دیدم درستتر شد

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

ازدواج با همسرم برای من بهترین انتخاب زندگیم بوده  و این اخلاقش که میتونم تو هر مشکلی بهش تکیه ...

خوش به سعادتتون 

سلامت باشیدمرسی ازتون

متاهلم 

از دیدِ من  ازدواج خییلی خوبه ب شرطی ک قبل از عروسی کردن نسبت ب همدیگه شناخت کاااافی داشته باشین خط قرمزاتونو ب هم بگید و از خط قرمزاتون بخاطر طرفتون ک هنوز همسرتون نشده چشم پوشی نکنید

اینو هم در نظر بگیرید رابطه و ازدواج پستی بلندی زیاد داره توو سختیا نباید دست همو ول کنید پناهش باشید مشوقش باشید با یکی دوبار اشتباه ترکش نکنید کاری کنید آدم خوبی بشه اگ نشد راحت بذاریدش کنار چون اون بدی توو ذاتش نهادینه اس و شما حق ندارید خودتو بسوزونید ب پای ی آدم اشتباه

لطفا از خانواده شوهر دیو نسازید اونام خانواده شما هستن و باید خودتونو باهاشون سازگار کنید اما این ب منزله این نیس ک توو سری خور بشین اعتدال رو رعایت کنید

متاهلم  از دیدِ من  ازدواج خییلی خوبه ب شرطی ک قبل از عروسی کردن نسبت ب همدیگه شناخت وااا ...

خیلی دقیق بود.. واقعا کمکم کرد.. مرسی ازتون 

خیلی عالیه که همسر شما  آدم امن‍ن  زندگی شماست✨ این یک موهبت الهی است

به نظرم این برای هر زنی یک خوش شانسی بزرگ‌به حساب میاد تو زندگی مشترک 🫠

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵