2777
2789
عنوان

رنگ پریدگی پتوس

70 بازدید | 9 پست

سلام وقت بخیر پتوسم دیگ شاداب نیس و برگ های جدیدش خیلی کوچیک میشه جدیدا هم شپشک آردالود گرفته یبار با دستمال و الکل تمیزش کردم دوباره دیدم شپشکارو بعدش باز تمیز کردم حالا منتظرم ببینم میرن یا ن

نورش تو سه متری پنجره جنوبی قرار داره و پرده هم نمیکشم برای آب هم یه بند انگشت خشک میشه آب میدم البته فکر کنم ی مدت زیاد آبش دادم چون یهو باهم سه تا برگ زرد کردم میشه راهنماییم کنید خیلی دوسش دارم 

این پتوس منه، برای من دقیقا پشت پنجره است . برای شما نورش کمه ، بزارش پشت پنجره درست میشه ،بخاطر نور کم رنگ پریده و برگاش کوچیکه ، در مورد شپشک هم از گلفروشی سم مخصوص بگیر 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اب نگه میدارم.داخل آب یه میخ انداختم. فکر کنم ریشش مشکل پیدا کرده.تونستی خاکشو عوض کن و بهش ا ...

قرص آهن میشه بهش بدم ؟ چون تو ی سایت نوشته بود خوبه براش ولی ترسیدم بدتر بشه 

این پتوس منه، برای من دقیقا پشت پنجره است . برای شما نورش کمه ، بزارش پشت پنجره درست میشه ،بخاطر نور ...

اخه پنجرمون جنوبیه خیلی هم نورگیره بزار ی عکس بدم سایه پتوس رو دیوار ببینی

قرص آهن میشه بهش بدم ؟ چون تو ی سایت نوشته بود خوبه براش ولی ترسیدم بدتر بشه 

قرص اهن نمیدونم ولی من مخصوص گل و گیاه خریدم که مایع هست با یک لیتر آب مخلوط میکنی و هر دو هفته به جای اب میدی به گلا.اره آهن خیلی خوبه.رنگ برگها رو کامل سبز میکنه

یاشاسین آذربایجان💓✌

اخه پنجرمون جنوبیه خیلی هم نورگیره بزار ی عکس بدم سایه پتوس رو دیوار ببینی

پنجره ما هم جنوبیه اما گلم دقیقا پشت پنجره ایت . برای من قبلا تو فاصله ۵ متری پنجره بود برگاش کوچیک بود و اصلا رشد نداشت و از زیر برگاهاش خشک میشد . اما الان یه مدته گذاشتم پشت پنجره رشدش زیاد شده، تو این گرما هم هر دو روز در میان بهش آب میدم. رشدش خیلی خوب شده از وقتی گذاشتم پشت پنجره. از وقتی گلامو پشت پنجره گذاشتم رشدشون عالی شده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃