2777
2789

تو مجموعه ای ک من کار میکنم یه جورایی سهام دار و شریک محسوب میشم اونجا کارمندا ازمون حساب میبرن یه سری نیروی کاراموز داریم اونا به نسبت بیشتر حواسشون به رفتار و برخوردشون هست و هر حرکتی رو انجام نمیدن و رو 

بین کاراموزا یه خانم 45 ساله داریم که جدا شده و یه دختر 6 7 ساله داره و 3 بار جدا شده  یه اقای 19 ساله (این اقا ک 19 سالشه از خونوادهای مطرح شهرمونه حداقل ماشینش چند میلیارد ) خلاصه این اقا خیلی اروم  و متین 

من خیلی رو رفتارای کارمندا دقیق میشم تا کاراموزا چون اونا خیلی اونجا نمیمونن ولی این خانم و این اقا 8 ماه بیشتر موندن بدون حقوق چند روز پیش مادر اون اقا اومد گریه کرد که  این خانم پسرمو از راه بدر کرده تو این چند روز که دقت کردم دیدم واقعا یه خبرایی بینشونه این ک به من ارتباطی نداره درست ولی اخه جدا از شرایط همکاری و .... دلم خیلی به مادر اون اقا سوخت چون تنها بچشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هجده به بعد دیگه نوجوانی نیست 

الان اون پسر تو این سن نیروی عقلانیش کار می کنه 

هم این که اختیار داره می تونه اجازه بده دختر چطور باهاش جلو بره 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

وای الان خیلی این موارد زیاد شده بیچاره مادرش زنه مخ پسر مجرد رو میزنه آخرم طلاق میگیره بیشترم دنبال پسرهای خانواده پولدارن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

آدم چه چیزا که نمیشنوه😑

یعنی واقعا اون خانم پیش خودش نمیگه من چرا باید با یه پسر 19 ساله ارتباط داشته باشم😑

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
الان روشن فکرا میان میگن حتما به هم علاقه دارن  این سخت ترین و بدترین اتفاق می‌تونه تو زندگی ی ...

اخه حتی اگ علاقه باشه ک نیست چطور میشه به خانم ک انقدر بی عقل رو برای زندگی انتخاب کرد لابد دلیل جداییای قبلیش همین بی فکریاش و انتخابای اشتباش بوده

مثل این که این اقا میره خونه این خانم 

واییی پس دیگه نمیشه جداشون کرد بهرحال بدبخت میشه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1