2777
2789
عنوان

بچه ها ممنون میشم نظر بدید!

152 بازدید | 37 پست

بچه ها منو دوس دخترم لانگه رابطمون،حالا همیشه مورد بحث بود بینمون که اون میگه سه هفته یبار من میگم بخاطر شرایطم چهل روز یبار!

حالا بگذریم از این سوال اصلیم اینه که  چن وقت پیش یه پسره برا مخ زنی به این کادو داده (ادکلن ۶تومانی)و اینم گرفته،و خلاصه پسر رو دست بسر کرده ،بعدش اومد گف،گفتم برو پسش بده،گف واقعااا چرا پس بدم،ولش کن ،مفته دگ،گفتم حق نداشتخ بگیری ،گف گرفتم ازش ولی دگ رفته،اونم یه روز بود که هی میخواست مخمو بزنه،

خلاصه بحث بالا گرف!خلاصه گفتم نباید میگرفتی ،گف اونوقت ادکلن هایی که تو میگیری زو بزنم(نگرفتم براش ،طعنه وار گف)بعد چن دیقه گف ببخشید یکم عصبانی شدم،

دگ دیشب دعوا کردیم الان بنظرتون تقصیر کیه؟

چند سالته فرزندم؟ 😐

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

"مفته دیگه چرا نگیرم"

این دقیقا منطق اشنایی جفتتونه 

یکم فکر کنید 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

چرا دوست دخترت باید از یه پسر دیگه هدیه بگیره بعد بیاد مستقیم به خودتم بگه؟

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

چرا دوست دخترت باید از یه پسر دیگه هدیه بگیره بعد بیاد مستقیم به خودتم بگه؟

برای اینکه دروغ گفته این پسره غیرتی بشه🤣🤣🤣

نمیدونم چطور ولی از بچه گی اعتقادم این بود که اون کسی که داره بهم ظلم میکنه هم یه بار به دنیا اومده تا زندگی کنه منم یه بار به دنیااومدم تازندگی کنم پس باشیوه خودش سرجاش مینشونمش!قرارنیست تواین یه بار زندگی همه بزنن توسرم ومن ساکت بمونم همیشه!نه خیر اگه اون حق زندگی داره منم حق زندگی دارم!🙂🙂🙂💙💚💙
برای اینکه دروغ گفته این پسره غیرتی بشه🤣🤣🤣

احسنت به اشراف شما🤣🤣🤣

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

از این تعصبای الکی نداشته باش اگ واقعا فقط خواسته ادکلنو بگیره گرفته تموم شده رفته و پسره رو رد کرده، اگه اونم نخ داده یاشه اونوقت تقصیر اونه

اومده بهت گفته ک بدونی چون دوست داره حتما یا خواسته واسش ادکلن بگیری نمیدونم دقیق

ولی اگه پسره رو رد کرده و تو شرایطت بهتر باشه و مهمتر از همه دختره دختر پایبند و متعهدی باشه نگران نباش

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)