2777
2789

چندتا دوست داشتم که بشدت وابسته هم بودیم و هنوزم بهشون فکر میکنم به دلایلی سیمکارتمو عوض کردم و یه کلمه ام نگفتم بهشون کار اشتباهی کردم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین کارو کردم

ی کمم پشیمونم

البته مقصر خودش بود

تازه رفته بود دانشگاه از وسط ما چندتا دوست

دور برداشت

کلا تکست نمیداد ، همش سرش گرم بود

بیرون نمیومد

جون جونی بودیم با هم

من توقع نداشتم هر دقیقه با من حرف بزنه

فقط یه حالی از رفیقی ک از مهد تا ۲۰ سالگی باهاش بود میپرسید و ی وقتی باهاش میگذروند بد نبود 

دیدم خیلی خودشو میگیره و سرش شلوغ شده

منم اون زمان چند تا مزاحم داشتم ، به اینم نگفتم و رفتم

اتفاقا دقیقا ۱ ماه پیش عروسیش بود و دعوتم نکرد 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

منم همین کارو کردم ی کمم پشیمونم البته مقصر خودش بود تازه رفته بود دانشگاه از وسط ما چندتا دوست ...

بره ما فرق داشت توحق داشتی یسال گذشته هنوز سراغمو میگیرن و پیامک دادن کجایی جواب ندادم 

بره ما فرق داشت توحق داشتی یسال گذشته هنوز سراغمو میگیرن و پیامک دادن کجایی جواب ندادم 

چرا خب عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چرا خب عزیزم 

رابطه ها بهم ریخت اولش منم یکم لج کردم رفتم ولی هنوز پابرجاست ازونجا با یکی دوست صمیمی شدم اون فقط داره سیمکارتمو و الکی وقتی سراغمو ازش میگیرن میگه خبر نداره ازم همون دوستم میگه برگرد همچی عین قبله اونا تورو فراموش نمیکنن و..نمیدونم چیکار کنم برگردم یا نه میترسم آسیب ببینم چون من یساله هروز بهشون فکر میکنم و وابسته شده بودم و هنوزم هستم ولی با دلتنگی دستو پنجه نرم میکنم 

رابطه ها بهم ریخت اولش منم یکم لج کردم رفتم ولی هنوز پابرجاست ازونجا با یکی دوست صمیمی شدم اون فقط د ...

عزیزم 😢 چه سخت

من دلم گرفت عروسیش دعوتم نکرد دوستم

عکسامونو دیدم پریشب بغضم گرفت

هییییی

درک میکنم کاس میشد همچی عین قبل شه

دقیقااااااا