2777
2789

وای دیروز آبروم جلو همه رفت با حرف پسرم 😢🥴

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر زادم ابرو برد من به ابجیم پیام دادم تو جمع شش سالشه داد زد خاله پیام داده نمیتونست خوب بخونه و گوشی رو نمیداد و.در مورد یکی تو جمع چیزی به ابجیم گفته بودم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

وقتی دو یا سه سالش بود با شوهرم رفتخ بود میوه فروشی بعد هنوز اسم میوه ها رو دقیق بلد نبود چون خیلی کوچیک بود  اشاره کردخ بود ب توت فرنگی و گفتخ بود بابا برام انگور بخر .. بقیه مسخرشون کرده بودن و خندیده بودن ب شوهرم گفته بودن برا بچت میوه بگیر تا بلد شه😑😑

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

آره پسرم یکبار پنج سالش بود تو یه مهمونی که کسایی بودن که دوست دارن سر به تن من نباشه برگشت گفت بابام دیشب موهای مامانمو گرفت کلشو کوبید به دیوار 😵‍💫😵‍💫

درصورتی که شوهر من اصلا سرم داد هم نمیزنه و شدیداً مهربونه 

نمی‌دونم پسرم چرا یهو همچین چیزی گفت 🤦🏻‍♀️

شوهرم یکی دوبار تفریحی سیگار کشید

یبار تو جمع داییم بسته سیگار دستش بود پسرم سه سالش بود گفت بابام از اینا داره...کلا کن فیکون شد آبرومون😫😫

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن

[QUOTE=342149547]چی گفت؟[/QUOTE

من تو بازی چهار دسته و پا میشم بچه هام از رو کمرم میپرن 

بهش میگن کول بازی 

دیروز تو یه جمعی گفت من و خواهرم با مامانم ک و ن بازی میکنیم 😢😢😢😢😢😢😢😢😢

مردم و زنده شدم از خجالت 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
وقتی دو یا سه سالش بود با شوهرم رفتخ بود میوه فروشی بعد هنوز اسم میوه ها رو دقیق بلد نبود چون خیلی ک ...

چه آدم های بی شخصیتی 

منم بیار عید دیدنی رفته بودیم پسرم گفت برام کیوی پوست بکن 

بعد که خورد کردم بخوره برگشت گفت دونه هاشو دربیار بعد همه خندیدن شانس آوردم خونه مادربزرگم بود و اونا از روی با نمک بودنش خندیدن جای دیگه بود آبروم میرفت

چی😂؟

کدومش؟

هرکدومشون یه سوتی دادن.بچم که از شرکه آب برکه و لجن هارو میریخت تو غذای مهمونا فکر میکرد داره محبت میکنه‌.اون بچم که از بت منه یهو میرفت بالای سقف میپرید روی جمع

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....