2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بعضی رفتارهاش نادرسته

من روم نمیشه بهش بگم ولی دلمم نمیخواد اینجوری بمونه همیشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مادرشوهر من خیلی ایرادات داره که یک ذره شو نی نی سایتی ها نمیتونن تحمل کنن بشنون هرچی تاپیک میخونم برام‌خنده داره ولی من انننننقدر بهش خوبی میکنم تا بالاخره همینجور که تا الان دیدم معجزات وارد زندگیم شه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
مادرشوهر من خیلی ایرادات داره که یک ذره شو نی نی سایتی ها نمیتونن تحمل کنن بشنون هرچی تاپیک میخونم ب ...

چند تاشو میشه مثال بزنی گلم 

ایرادات مادرشوهرت منظورمه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

شوهرم مهندسه یه بار داشت خواهر شوهرمو نصیحت میکرد گفت همه که مثل اسم منو گفت .خوشبخت نیستن ک شوهر پولدار بیاد بگیرشون بشین درستو بخون .دفع اولشون نیست خیلیاشون میگن نارحت شدم به روی خودم نیاوردم .اما شوهرم همون لحظه واکنش نشون داد گفت این چه حرفیه زنم خیلی هم خوشگله و تو خلوتمون ازم عزرخواهی کرد.

من راضی امازش

الانم س چهار متر اون طرف تر خابه بنده خدا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

من همیشه احترام گذاشتم ، مادرشوهرم هم بد نیست ، ولی با این حال گاهی یه چیزایی میگه ، آدم دوست داره سرشو ( سرخودمو 😁) بکوبه به دیوار

مثلا خواهرشوهر من بچه مارو اصن محل نمیذاشت(تازه به دنیا اومده بود) اصلا انگار نه انگار ، بعد مادرشوهرم میگفت اسم عمه ها بد در رفته ، وگرنه بیچاره فلانی(خواهرشوهرم) جونش درمیره برا این بچه :|