اتفاقی تاپیک دوستمو دیدمو شناساییش کردم یکی دوتا از تاپیکاشو خوندم الان عذاب وجدان دارم خوابم نمیبره🥲
«پرسیدند:آیا او را در حدِ مرگ دوست داری؟ گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍» «چگونه میشود به شاخهی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️🩹» #محمود_درویش🌱💎
خب ادم وقتی تاپیک میزنه باید حتی یه درصد احتمال بده که اشنا هم ممکنه اینجا باشه،پس تو کار اشتباهی نک ...
ولی از یه نظر دیگه
به نظرم اگر اسی به قصد تجسس و دونستن یه سری رازا بره تاپیکشو بخونه، مورد داره
خب به هر حال بازم ادم اینجا چیزاییو میگه که توی واقعیت شاید نگه
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره من کاربریه خواهر شوهرمو میدونم هر روز سرمیزنم ببینم تاپیک جدید زده یانه😂
کار یادم نده🤣
«پرسیدند:آیا او را در حدِ مرگ دوست داری؟ گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍» «چگونه میشود به شاخهی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️🩹» #محمود_درویش🌱💎
خب ادم وقتی تاپیک میزنه باید حتی یه درصد احتمال بده که اشنا هم ممکنه اینجا باشه،پس تو کار اشتباهی نک ...
بله درسته
داشتیم تلفنی حرف میزدیم قطع کردم اومدم سایت دیدم راجب همون تاپیک زده 😅
داشتیم تلفنی حرف میزدیم قطع کردم اومدم سایت دیدم راجب همون تاپیک زده 😅
عجب 😂😂😂
درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
چیکار کرده بود🤣🤣بیخیال کاریه شده.راز نگه دار باش فقط
صد در صد
دوستمه و من حتی از اینکه خودمم رفتم دوتا از تاپیکاشو خوندم پیش خودم شرمنده ام😅