2777
2789
عنوان

شب نشيني

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 168 پست

چی‌ بگیم ..... 

حالاهی بگید آماربیکاری بالانیست🤔 پسره اومده نی نی سایت راجع ب مثبت شدن بیبی چکش وپریودش داره تاپیک میزنه😲پاشو برو دنبال کاربگرد داداچ😏🙄بیبی چکتم مثبت میشه ایشالا🖐😁🖑خاااک توسرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرگز کودکتان را با جمله‌ی برسیم خونه حسابتو میرسم، تهدید نکنید! خانه برای فرزندتان باید محل امنیت و آرامش باشد😊

همون تو خیابون بزنین تو دهنش توله سگو 😆😆😆

حاجی تسبیح به دست سایتم😝📿📿
شرمنده رفیق سرشبی با عیال خوردمش😄😊

پس سر سوزن ذوق که داری ؟؟😂😂

لااقل سوزنتو بده بخوریم 😂😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

بچه ها بياين قول بدين هرشب دور هم جمع شيم اينطوري خيلي رفاقتي تر ميشيم و يه گروه باصفاي ني ني سايتي ميشيم

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
كتي من سه روزه دارم به امضات فكر ميكنم نفهميدم كه نفهميدم      

باید بکشی دردمو تا بفهمی 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
پس سر سوزن ذوق که داری ؟؟😂😂 لااقل سوزنتو بده بخوریم 😂😂😂

امروز در کنار جویبار در مزرعه بودم

شاخه هایی خار مرا زخمی کردند

اکنون سوزنم را به عیال داده ام تا خار ها را از من بگشاید

«یا حیُ یا قیوم»
کتی بیا ماست بخور 

توش قیمه داره؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...