2777
2789

من پیرزن اطلاعاتم کمه

کنکور مه مال اون زمانیه که شما هنو بدنیا نیومده بودین  

میگم خواهر زاده من نابغه بود تیر هوشان بعد که کرونا اومد حتی درسش خوب بود وعادت به گوشی کرد و همه چی داغون شد افت تحصیلی شدید

ایا تو کنکور تیر ماه باز هم برا فرهنگیان ازمونی هست یا فقط برا پزشکی و پرستاری و شاخه های اونه 

من خیلی نگران خواهرزادمن خدا کنه حداقل یه رشته که شغل داشته باشه قبول شه بیچاره بابا مامانش دیگه توان این هزینه ها رو ندارن با شغل کارگری 

بیشتر اعصابم خورده که خیلی خواستگار داره میترسم به حاطر فقط بدنش بره 

مامانش میگفت ۲۰ درصد سی چهل شصت بوده 

میگفت من شنیدم به خواهرش میگفته به هیچکس نگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه توی کنکور اردیبهشت این درصدا رو گرفته که خیلی درصدای خوبین! با توجه به تاثیر معدل البته به شرطی که معدلش بالا باشه. 

ولی خیر برای فرهنگیان صرفاً همون کنکور اردیبهشت و البته معدل درش موثره...

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

بابا دست از سر کنکوریای بیچاره بردارید شاید نخواد ازدواج کنه خواهرزاده ت باشه ولی نمی‌تونید داخل زندگیش دخالت کنید مگه یه کنکوری چقدر خرج داره؟ 

درصدش منفی هم باشه لطفا ازش نپرسید تا نتایج کنکور اعلام شد سریع زنگ نزنید بگید رتبه ت چند شد اگه نخواست بره دانشگاه و دوباره پشت کنکور بمونه لطفا دخالت نکنید 

بابا دست از سر کنکوریای بیچاره بردارید شاید نخواد ازدواج کنه خواهرزاده ت باشه ولی نمی‌تونید داخل زند ...

عزیزم مخفیانه زنگ زدم از خواهرم پرسیدم اول قسمش دادم که مبادا بهش بگی من زنگ زدم گناه داره و اینا هفت خوان رستم رد شد تا سوالمو پرسیدم 

خو من نگرانشم دختر به این خوبی چرا بدن به خواستگارای الکی که فقط خوشگلن .بعد تو زندگی زناشویی هم همون کمبودا رو حس کنن با یک شوهر بیکار .اخه دامادمون میگفت قبول نشدی باید بگیری بری 

عزیزم مخفیانه زنگ زدم از خواهرم پرسیدم اول قسمش دادم که مبادا بهش بگی من زنگ زدم گناه داره و اینا هف ...

یاخدااا شاید نخواد ازدواج کنه بخدا اون صدبرابر بیشتر از شما نگرانه فشار روانی که داره تحمل میکنه اصلا قابل گفتن نیست اذیتش نکنید  

یاخدااا شاید نخواد ازدواج کنه بخدا اون صدبرابر بیشتر از شما نگرانه فشار روانی که داره تحمل میکنه اصل ...

گفتم که اذیتش نمیکنیم 

اصلا نمیفهمه 

اونجا که گفتم باباش دیگه توان مالی نداره میخاد بزور بده بره ما میگیم حداقل قبول شه خودمون هزینه های تحصیلی رو میدیم 

تو تیر ماه فقط کنکور دانشگاه دولتیه فرهنگیان اردیبهشت بود تموم شد

تربیت معلم تو کدوم کنکوره 

والا من هیچی حالیم نیست

من حس میکنم اردیبهشت دبیری و اموزگاریه 

سواد ندارم خو 

همه چی تغییر کرده