2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرتون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 61 پست
ب شدت تنهام  ب شدت احساس بی کسی میکنم  مادرم مشکل اعصاب وروان داره پسر دوسته منو ب هیچ ع ...

الهی😢 چقدر سخت. واقعا میمونم چطور میتونن بین دوتا بچه ای ک هردو از خودشونه اینقدر تفاوت قائل بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم راه دورم. فک کن وقتی میام همون چن روزم بام نمیسازه. وقتیم ک خونه خودمم همش گله داره از دوری و او ...

مادر من اصلا گله نداره،کلا راضیه ما رو نبینه خودش باشه و پدرم،پولای پدرمو خرج کنه و خوش باشه،سالی یه بارم که بریم دلش نمیاد غذا برامون بپزه،دوست ندارم گذشته رو یاد آوری کنم ،خدارو شکر میکنم که از ازدواج کردم،با اینکه پدرم فوق العاده با فرهنگ،پولدار و با اصالت بود ،مادرم کلی عذابمون داد،کلا هیچ درکی از وظیفه مادری نداشت،بسیار بی احساس و نامهربانه

از خونه و زندگیت جلوش تعریف نکن احتمالا حساس شدن رو تعریف هایی ک از همسرت کردی ولی خب هیکلت و چیزای ...

اصلا حرف از خونه زندگیم نمیزنم. هرچیزی ک‌ ببینه را مسخره میکنه. مثلا فلان چیزتون خوب نیست. خونتون کوچیکه. البته این مدلی نمیگنا با حرفای خیلی بدتر و زشتتر میگن ک نمیتونم بگم. 

از خونه و زندگیت جلوش تعریف نکن احتمالا حساس شدن رو تعریف هایی ک از همسرت کردی ولی خب هیکلت و چیزای ...

کلا خیلی پسردوسته. از اول هم با اون جور بود. بخدا از وقتیکه ۷ سالم بود یادمه دوتایی منو مسخره میکردن تا الان.

مامانم منو دوست نداره حس میکنم از اولم نداشت 

این روزها ک ماه آخر بارداریم هستم خیلی نیاز به دلگرمی هاش دارم فقط حالمو بپرسه و ابراز دلواپسی کنه برام کافیه اما خب ...

خیلی از لحاظ روحی بهم ریختم یه جورایی عقده محبت مادری به دلم مونده 

صبح با پدرم صحبت می‌کردم میگفت بیا شهرستان خودم کاراتو بکنم بعد زایمان .گفتم نه خونم راحت ترم. آخه بابام چکاری از دستش برمیاد .خیلی جلو خودمو گرفتم نزنم زیر گریه آخرش دید کمکی نمیتونه بکنه گفت  سوره قرآن رو هرروز بخون 

مادرمم مثل همیشه بی احساس 

مادر من اصلا گله نداره،کلا راضیه ما رو نبینه خودش باشه و پدرم،پولای پدرمو خرج کنه و خوش باشه،سالی یه ...

اخی. ببخشید ک با تاپیکم باعث شدم دوباره این خاطرات زنده بشه واست. انشالله خدا شوهرت و زندگیتو واست حفظ کنه و دلت شاد باشه

میشه بگی چطوری به این مرحله رسیدی؟ ک حسی ندارین دیگه به مادرتون

از بس مادرم بد دهنی کرد

تمام راز هامو ب بقیه گفت 

ابرومو برد 

منم کم کم ازش دور شدم 

همین دور شدنه منو بی تفاوت کرد 

دلم نمیخواد بلایی سرش بیاد ولی ب عنوان مادر دیگ بهش تکیه نمیکنم

ی روزایی انقد حالم بدبوت دوس داشتم برم بغلش کنم کریه کنم بگم کمکم کن 

ولی دیگ فهمیدم ندارمش ب عنوان مهر مادری

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

مامانم منو دوست نداره حس میکنم از اولم نداشت  این روزها ک ماه آخر بارداریم هستم خیلی نیاز به د ...

وای خدا تو حساسترین موقعیت زندگی کنارتون نیست. چه دلی دارن واقعا.. چطور ادم میتونه با بچه ای ک از گوشت و خون خودشه اینطور رفتار کنه هیچوقت نتونسم درکشون کنم

وای خدا تو حساسترین موقعیت زندگی کنارتون نیست. چه دلی دارن واقعا.. چطور ادم میتونه با بچه ای ک از گو ...

الان مریضه واقعا بیمار اعصاب و روانه هیچ کاری نمیکنه فقط تو اتاقشه و با گوشی بازی میکنه 

ولی سر بچه اولم حالش خوب بود اومد من زائو می‌پختم جلوش میزاشتم ولی بازم کلامی یه کم دلواپس بود اونموقع انقد غصه نمیخوردم 

نمیدونم اینم از شانس ماهاست لابد که از داشتن یه مادر خوب هم حتی محرومیم