2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرتون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 61 پست

مامان من اینجوریه که

زندگیه تو به منم مربوطه من باید بگم جیکار کنی

زندگی خودمم به خودم مربوطه هرکار دلم بخواد میکنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تا وقتی مجرد بودم نمیشد الان ازدواج کردم راحتتر شدم مجردی طوری بود که حتی خاستکارداشتم میگفتم ب کسی ...

منم فکر میکردم ازدواج کنم بهتر میشه اوصاع اما بی دلیل با شوهرمم بده و اونم به مورداش اضافه کرده واسه تمسخر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فرزند اول خانوادم ...یک مامان حساس و جوشی ...اما می‌دونم دلش پاک بوده و خوبی منو می‌خواسته ...اما خوب آموزش ندیدن و نمی‌دونن چطور رفتار کنن ..منم الان یک مادرم و تو‌مقعیت های مشابه قرار میگیرم و متوجه میشم اون سر جنگ و کینه نداشته ..مامان ها از بس بچه هاشون دوستدارن بهترین باشه بچشون مثل یک مربی سختگیر رفتار میکنن و متاسفانه باعث تنش میشه ...خدا به همه مامان ها صبر. و به همه بچه ها عاقبت بخیر بده 

تنها نیستی،مادرم تنها کاری که در حق ما نکرد مادری بود،کلا تو کوچه و خیابون بزرگ شدیم،مادرم فقط همسر خوبی بود،خونمون به شدت زن سالاری بود،الانم پدرم بدون اجازه اش آب نمیخوره،چه بلاهایی که تو بچگی به سرم نیومد به خاطر بی توجهی های مادرم،همیشه خدا رو شکر میکنم که راه دور ازدواج کردم و سالی دوبار بیشتر نمیبینمش

ذهن ادم خسته میشه از این همه چرا چراها 

من دیوونه میشم

حاضرم ساعتها اتاقم باشم ولی نرم تو حال پذیرایی

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

دلتون نمیگیره؟

ب شدت تنهام 

ب شدت احساس بی کسی میکنم 

مادرم مشکل اعصاب وروان داره پسر دوسته منو ب هیچ عنوان نمیخواد 

بدم و همه جا میگ 

ابرومو میبره 

دلم فقط برای پدرم تنگ میشه بهش هفته ای ی بار سر میزنم 

ی بار نمیگ شام یاناهار بیا خونه ام 

اگر خونه اش باشم دوستاش یاخاله ام زنگ بزنه ما رو ول میکنه میره پیششون

حسی ب من نداره خلاصه فقط منو زایید

هر وقت تو سایت اسممو دیدی جان من ی صلوات 

تنها نیستی،مادرم تنها کاری که در حق ما نکرد مادری بود،کلا تو کوچه و خیابون بزرگ شدیم،مادرم فقط همسر ...

منم راه دورم. فک کن وقتی میام همون چن روزم بام نمیسازه. وقتیم ک خونه خودمم همش گله داره از دوری و اوقات من یجور. دیگ زهر میکنه