2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرتون چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطمون خوبه 

ولی روزی نیست که سر من غر نزنه

چرا اینو اینجا گذاشتی

چرا اینکار انجام ندادی 

نتیجه ارشد چی شد 

چرا درست کار نمی کنی

چرا از اتاقت نمیایی بیرون

چرا منزوی هستی

چرا امروز نرفتی سر کار

چرا اینجا رو شلوغ کردی 

چرا گاز کثیف کردی

چرا من همیشه باید دنبال سرت راه برم کاراتو درست کنم و....................

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

قطع کن رابطه ت رو یا خداقل کم کن آسیب میبینی

میدونی ی مدت فاصله میگیرم خب خیلی تنهام کسی رو ندارم باز دلتنگ میشم دوباره بهش نزدیک میشم میگم بزار یه بار دیگه امتحان کنم ولی اون عوض نمیشه

چطوری کنار میاین شما

تا وقتی مجرد بودم نمیشد الان ازدواج کردم راحتتر شدم

مجردی طوری بود که حتی خاستکارداشتم میگفتم ب کسی نگومیرفت ب کل اعضا خانواده میگفت و نظر همه مخاس اخ لجم می‌گرفت درصورتی که نظر منو براکسی نخاس یه نمونه از کارایکوچیک بود

هر چی گف و مسخره کرد بگو شانسی ب تو‌کشیدم دیگه  و اینکه محرم نیس حرفاتو نزن بهش خدارو داری نار ...

اون معتقدع من اصلا بهش کشیده نشدم و به خانواده پدریم کشیذه شدم و مدام منو به اونا نسبت میده با حالت چندش

اون معتقدع من اصلا بهش کشیده نشدم و به خانواده پدریم کشیذه شدم و مدام منو به اونا نسبت میده با حالت ...

میدونم‌ولی بگو مثل خودتم 

در صورتی ک ندیده میدونم هزار مرتبه بهتر از مادرتی 

میدونی ی مدت فاصله میگیرم خب خیلی تنهام کسی رو ندارم باز دلتنگ میشم دوباره بهش نزدیک میشم میگم بزار ...

نه عزیزم محاله عوض بشه دیگه باید بین تنهایی و رابطه سمی یکیو انتخاب کنی

تا وقتی مجرد بودم نمیشد الان ازدواج کردم راحتتر شدم مجردی طوری بود که حتی خاستکارداشتم میگفتم ب کسی ...

مامان منم همینه

بهش میگم به کسی چیزا نگو 

فردا از شبکه خبر پخش سراسری میشه!

اونم تو عناوین اصلی اخبار🥴

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏