2777
2789
عنوان

رابطتون با مادرتون چطوره؟

580 بازدید | 61 پست

ما اصلا رابطه صمیمی نداریم، محرم نیست واقعا. 

نمیدونم چرا باهام اینطوریه. خیلی خیلی خیلی مسخرم میکنه. با برادرم دست به یکی میکنن و هر حرفی میرسن میزنن در قالب شوخی!

هیکلمو قدمو چهرمو شوهرمو خونه زندگیمو تحصیلاتمو هرچیزی ک فکرشو کنید مسخره میکنن و تحقیر. اوایل خیلی جوابشونو میدادم اما دیگه ی مدته انگار کرخت شدم هیچی نمیگم. فقط خیلی دلم میسوزه از اینکه مثل بقیه مادرا نیست. 

دوس داره جزئیات زندگیم بدونه وقتی بهش میگم نیش و کنایه میزنه یا تمسخر، وقتیم هیچی نمیگم تازه کفری میشه و بیشتر دشمنی میکنه باهام. 

افتضاح

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دائم درحال جدلیم،ولی قهر نمیکنیم شده سر هم داذم زدیم بعدش صحبت کردیم.

رفتارش واقعا خوب نیست با بچه هاش،مادری نکرد برامون مثل زن بابا بود کلا.

هیچوقت رو چیزای جدی روش حساب باز نکردم و نخواهم کرد چون کافیه یه رازی ازم بفهمه تا بعدا تو دعوا بکوبه تو سرم

بچه که بودم رابطم. با مادرم خیلی خوب بود اما بزرگ که شدم نه خیلی فاصله گرفتم مادرمم چون درکش نمی‌کردم درکم نمی‌کرد و همش سرزنشم میکرد 

اما خب خداروشکر الان رابطمون دوساله که خیلی خوب شده 

گاهی اوقات بهم میگه مامان 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

میشه بگی چرا

یه از مورد هاش همون چیزیه که خودتون تعریف کردین

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵