2777
2789
عنوان

یه سوال درباره خیانت

361 بازدید | 31 پست

سلام شاید اینارو به حساب درد دل بزارین و بخونین یا راهنماییم کنبن. سه سال پیش همسرم خیانت کرد در حد اس ام اس بود بعد من بخشیدمش همه ماجرا تو تایپیک سه سال پیشم هست. با اینکه بخشیدمش و سعی کردم بهش اعتماد کنم ولی روح و روانم نمیزاره فراموشش کنم همش فکر میکنم نکنه بازم مخفیانه داره خیانت میکنه. از اون موقع تا حالا همش زیر نظر دارمش. رفتار مشکوکی ازش ندیدم ولی بازم ته دلم بهش اعتماد ندارم. تو این مدت گوشیشو چک میکنم هیچی پیدا نکردم. چند شب پیش از بس فکر و خیال کردم نتونستم بخابم گوشیشو برداشتم همه جای گوشیشو زیر و رو کردم چیزی پیدا نکردم حتی واتساپ و تلگرام هم قبلا داشت حذف کرده بود نصب کردم هیچی نبود. البته زود حذف کردم از گوشیش‌. خدا شاهده اون شب تا صبح نتونستم حتی یک دقیقه هم بخابم

همسرم مرد فداکاریه البته ایراداتی هم داره ولی خوبیاش بیشتر از بدیاشه. طاقت ناراحتی منو نداره همیشه به فکرم هست همه جوره حمایتم میکنه چیزی واسم کم نمیزاره. حتی مشکل نازایی دارم احتمالا هرگز نتونم بچه دار بشم ولی تا حالا یک بارم به روم نیاورده و همش بهم دلداری میده. همش مریضم همه جور مریضی دارم ولی هیچ وقت به روم نمیاره تا مریض میشم میگه باید بری دکتر و خوب بشی.سردرد. کمر درد. زانو در. پا درد. دست درد. افسردگی. گوش درد معده درد.و .... . 

همه این مریضیارو دارم واسه همشون هم حمایتم کرده و دکتر رفتم ولی خوب نشدم که هیچ بدترم شدم اینارو گفتم که بدونین همه جوره هوامو داره هم مادی هم روحی

نمیدونم این چند روز چرا این حس عدم اعتمادم بهش زیاد شده اصلا نمیتونم دلمو باهاش صاف کنم. نمیدونم شاید وسوسه های شیطانی هست که بهش شک کنم یا هر چی

لطفا خواهرانه راهنماییم کنین چیکار کنم روح و روانم آروم بشه دیگه دارم دیونه میشم

ابجی تو دنیای واقعی چی؟ 

میتونی کامل بهش اعتماد کنی؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حس اعتماد نداشتن طبیعیه خودتو اذیت نکن

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بنظرم این مشکل فراموش نکردنت بهاطر نازاییت و بچه نداشتنتون باشه چون وقتی بچه هست انقد هردوتون سرگرم میشید ک گذشته ب کل فراموش میشه یا حتی وقت نمیکنید بهش فک کنید

این نازایی باعث شده بیشتر این بیاد ک نکنه بخاطر حس پدر شدن با کسی بره تو رابطه

جذب نمیکنم این اتفاق سه سال پیش تو زندگیم افتاده

وقتی بهش فک کنی.. داری جذبش میکنی

منم زخم خوردم. یه ساله دقیقا. خرداد پاریال فهمیدم.

منم اعتماد ندارم و گوشیشو یواشکی میگردم. با اینکه رمزشو مثلا بلد نیستم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بنظرم این مشکل فراموش نکردنت بهاطر نازاییت و بچه نداشتنتون باشه چون وقتی بچه هست انقد هردوتون سرگرم ...

حق با شماست اگه بجه بود وقت نداشتم به این چیزا فکر کنم. 

نه اتفاقا مطمئنم که این فکر و خیالهام به خاطر پدر نشدنش نیست

بنظرم این مشکل فراموش نکردنت بهاطر نازاییت و بچه نداشتنتون باشه چون وقتی بچه هست انقد هردوتون سرگرم ...

اصن اینطور نیست یه مدت زمان ۶ الا ۷ ساله طول میکشه تا مغز ادم بتونه اون قضیه حل کنه ربطی به سرگرمی اینا نداره

تو کوچه ما هم عروسی میشه حالا میبینی چی میشه💃💃💃

وقتی بهش فک کنی.. داری جذبش میکنی منم زخم خوردم. یه ساله دقیقا. خرداد پاریال فهمیدم. منم اعتماد ند ...

خیلی سخته همش دنبال فرصتی هستم تا گوشیشو بگردم تا حالا هم چیزی تو گوشیش پیدا نکردم

حق با شماست اگه بجه بود وقت نداشتم به این چیزا فکر کنم.  نه اتفاقا مطمئنم که این فکر و خیالهام ...

انشالله خدا به زودی زود دامنتون سبز کنه یا شرایطی اسجاد کنه ک بتونید یه بچه بکارید یا به روشی بیارید تو زندگیتون

حق با شماست اگه بجه بود وقت نداشتم به این چیزا فکر کنم.  نه اتفاقا مطمئنم که این فکر و خیالهام ...

من بچه دارم ۱۳ ساله

پارسال که فهمبدم همش میگفتم برم یر کار که سرگرم بشم..

بهش فک نکنم.

شما ام اگه بچه نداری ..میتونی شاغل شو یا کلاسی چیزی برو. خودتو سرگرم کن.. همه این توهمات واسه بی کاریه..

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔