2777
2789
عنوان

قد دخترم خیلی کوتاهه؟

136 بازدید | 13 پست

۵سال و سه ماهشه.

۱۰۵ سانته.

نمیدونم چیکار کنم قد بکشه. زیر نموداره قدش. الان باید ۱۱۰ میبود حداقل

سویق دادم. غذاش خوبه همه چی فراهمه، مولتی میخوره.

فقط خانوادگی قدمون متوسطه

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه ۸۰ درصد ژنتیکه(البته به نظر من ۹۹ درصد🙄)

من نمیدونم سنش به کلاس والیبال رفتن میخوره یا نه ولی حتما قبل ۱۰ سالگی بفرستش؛مکمل زینک عالیه،خواب خوب هم همینطور

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

خب دیگه ۸۰ درصد ژنتیکه(البته به نظر من ۹۹ درصد🙄) من نمیدونم سنش به کلاس والیبال رفتن میخوره یا نه ...

من ۱۶۲

باباش فک کنم۱۷۰.

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
همسن دخترمنه، سخت نگیر عزیزم، دخترمنم همینطوریه، ولی من میخوام ۷ سالش اینا که شد ببرمش دکتر غدد

همین قدیه؟

میترسم بره مدرسه خیلی ریز باشه بین دوستاش

خوب دیگه وقتی خانوادگی قدتون متوسطه بچه ام مثل خودتون میشه دیگه عزیزم 

ولی میتونی کلاس والیبال و بسکتبال بفرستیش تاثیر داره 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
خوب دیگه وقتی خانوادگی قدتون متوسطه بچه ام مثل خودتون میشه دیگه عزیزم  ولی میتونی کلاس والیبال ...

من فقط میخوام بدونم قدش نرماله؟ مشکلی نداره؟

نمیخوام قد بلند بشخ

همین قدیه؟ میترسم بره مدرسه خیلی ریز باشه بین دوستاش

آره تقریبا همین قدره،

امسالم میره پیش دبستانی، خب دیگه ریزه میزه ان،

دخترمن وزنشم پایینه، با اینکه وزن تولدش نزدیک ۴ کیلو بود

خوب دیگه وقتی خانوادگی قدتون متوسطه بچه ام مثل خودتون میشه دیگه عزیزم  ولی میتونی کلاس والیبال ...

حتما میفرستمش