2777
2789

یعنی دردداری الان؟

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه نه ولی وقتایی که دارم خیلی بده

چرانمیری داروگیاهی ؟ چون یه نفربودبهش گفته بودن بایدعمل کنی چون خیلی شدیدبود ازدستشویی رفتن میترسید خلاصه رفت طب سنتی خداروشکر خوب شد

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
چرانمیری داروگیاهی ؟ چون یه نفربودبهش گفته بودن بایدعمل کنی چون خیلی شدیدبود ازدستشویی رفتن میترسید ...

من اصلا دکتر متخصص نرفتم ولی اونقدر نا امید شدم فکر میکنم فقط لیزر جواب بده🥲

ولی اگه طب سنتی خوب باشههه😭خیلییی خوب میشه 

من اصلا دکتر متخصص نرفتم ولی اونقدر نا امید شدم فکر میکنم فقط لیزر جواب بده🥲 ولی اگه طب سنتی خوب ب ...

حالا طب سنتی روهم امتحان کن خودش دارومیده که خیلی مفیده انشاءالله خوب میشی ناامیدی خودش سمه

واقعا؟ الان با روش های دیگه درمان شدین 

درمان ک نمیشه گف 

چون شقاق و همروئید. یه عارضه ای ک درمان نمیشه 

فقط باید پیشگیری کنی 

یبوست نشی 

رابطه مقعدی نداشته باشی 

زیاد دسشویی نشینی 

زور نزنی 

برای شقاق فقط تنها راه درمان یبوست نشدنه

واقعا؟ الان با روش های دیگه درمان شدین 

ملین زیاد استفاده کن 

رژیم غذایی پر فییر