2777
2789

سلام، دوستان من هفته 11 بارداریم، دیشب رابطه داشتم،  اما خیلی آروم جوری که بهم فشار نیاد،  امروز خیلی ترشح کشدار و سفت دارم ببخشید البته انقد راحت گفتم،  بدون بو و شیری رنگ، خیلی میترسم نکنه اتفاقی افتاده برای بچم؟ قبلا هم ترشح داشتم اما انقد شدید نبود

خب ترشحات موکوسی بخاطر رابطه بوده. 

درکل توی بارداری ترشحات شیری هم افزایش پیدا میکنه. نگران نباش. فقط مواظب باش که دچار عفونت نشی

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه جلوگیری نکردم، ضرر داره؟ 

هیچوقت منی رو نریز داخل

من شنیدم خوب نیست

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه جلوگیری نکردم، ضرر داره؟ 

بله ضرر داره محیط واژن رو قلیایی میکنه زایمان زود رس اتفاق میفته مگه نشنیدی اونایی که هفته اخرن واسه تسریع روند زایمان نزدیکی بدون جلوگیری انجام بدن 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
بله ضرر داره محیط واژن رو قلیایی میکنه زایمان زود رس اتفاق میفته مگه نشنیدی اونایی که هفته اخرن واسه ...

نه نشنیده بودم واااای خیلی نگران شدم یعنی چی میشه؟ بعدش قشنگ خودمو شستم، ژل بهداشتی زدم