2777
2789
عنوان

اونایی که لنز میزنن بیان لطفا

529 بازدید | 24 پست

خانما امروز رفتم بیناسنجی تصمیم دارم چشمم رو عمل کنم دکتره گفت شماره چشمت اونقد زیاد نیس که عمل کنی شماره اش ۲ بود گفت عینک بزن ولی من نمیتونم عینک بزنم بدم میاد بهم نمیاد اصلا.دکتره گفت میتونی لنز بزنی ولی اگه بخای عمل هم میتونی کنی به نظرتون چیکار کنم لنز بذارم یا لیزیک کنم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
من خيلي لنز گذاشتم آستيكمات كه نيستي؟

نه استیگمات نبودم شما چند وقته لنز میذاری راضی هستی؟

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من از عینک استفاده میکنم. لنزو دوست ندارم. 

شماره چشمتون چنده چرا عمل نمیکنید اگه دلیلی دارید حتما بهم بگید من خیلی اطلاعاتم کمه

من اینروزا واقعا اذیت میشم هیچ چیزی رو واضح نمی بینم تو پارک بچه هامو فقط از رو رنگ لباس تشخیص میدم خیلی بده 

من خيلي ساله به طور پيوسته نه اما ميذارم خانومي لنز يكم دردسر داره بهداشت خيلي مهمه اگه دستات كثيف باشه عفونت ميكني من هنوز از اخرين بار چشمام عفونت داره و خوب نشده با اينكه بهداشتو خيلي رعايت ميكنم گذاشتنشم دقت ميخاد ناخن لنزو پاره ميكنه محلولشو بايد عوض كني كلي دنگ و فنگ داره اما عوضش عينك نميزني ديگه

مادر، سالخوردگي دختركي تنهاست كه عروسكهايش حرف ميزنند ،بزرگ ميشوند و راه ميفتند و ميروند

چون بیمه تکمیلی نمره زیر سه تقبل نمیکنه اگه دارین هزینشو لیزیک کنین.لنز یعنی داغون کردن چشم ذر بلند مدت.من لنز گذاشتم یه سال چشمام داغون کردم

مادر نداری از همه دنیا بی کس تری.فقط اونایی ندارن میفهمن بقیه در این مورد نفهمن بلا نسبت شما

خیلیا به من میگن لیزیک درد داره تا دو سه روز .بخاطر همین از عمل میترسم

شماره چشمتون چنده چرا عمل نمیکنید اگه دلیلی دارید حتما بهم بگید من خیلی اطلاعاتم کمه

عزیزم من چشمام ۷۵. هست. از اردیبهشت امسال عینک میزنم. راضی بودم تا الان. از عمل میترسم. اکثر چشم پزشک ها خودشون جراحی نمیکنند. مشورت که کردم گفتن هنوز جراحی جواب خودش رو در طولانی مدت پس نداده. همسرم هم استیگماتن. و عینک میزنند و مشکلی ندارند. 

گاهی با یک اشتباه نوزده نمیشی... صفر میشی!!!
عمل ليزيك چند در مياد بدون بيمه؟

من چند جا بیمارستان های دولتی شیراز پرسیدم گفتن ۲۲۰۰ ولی بیمارستان خصوصی سه و نیم