2777
2789

چندوقته که وقتی تنهام و میخوابم مثلا وقتی که شوهرم صبح میره سرکار و من تنها میشم به شدت خوابم می گیره همین که چشمامو می‌بندم یه سایه سیاه، مثل یه ادم سیاه، یه هیبت سیاه، میاد و خیلی اذیتم میکنه صداهای وحشتاک ازخودش درمیاره و منو میترسونه، هرچی توی خوابم دادو بیداد میکنم که ازم دور شو ولم کن نمیخوام بشنوم اما بیدار نمیشم، هرچی دستو پا میزنم فریاد میزنم بی فایدس، چندبار به محض گفتن یاعلی و یاحسین بیدار شدم اما گاهیم نمی تونم بگم. وقتی بیدار میشم خیلی وحشت زده و منگم و نمیخوام بخوابم دیگه، اما بازم شدید خوابم میگیره انگار وزنه صدکیلویی به پلک هام آویزونه، باز که میخوابم دوباره میام، طوری که کلاَ سعی میکنم نخوابم آب به صورتم می زنم و می شینم. فقط وقتی که تنهام این اتفاق میفته، وقتی که شوهرم پیشم خوابه هیچوقت اینجوری نشدم. نمیدونم بختکه همزاده چیه!؟ واقعا نمیدونم چیکارکنم. میشه شما خواهرانه راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم که سر راحت بزارم رو بالشت 

هر روز تا جایی که یادته و میتونی معوذتین و آیه الکرسی بخون

قرآن بزار بالای سرت موقع خواب، سوره بقره رو قبل خواب پخش کن، سعی کن خیلی لخت هم نخوابی

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بده طوریکه وقتی بیدار میشم تمام بدنم درد میکنه از شدت تقلا برای بیدار شدن

دیگه تقلا نکن من خودمم تقلا نمیکنم چشمان میلتان صلوات میفرستم میره

حتی من بعضی وقتا صدای جیغ هم میشنوم

خمیازه بکش                                                                     I see her in the back of my mind all the time 
دیگه تقلا نکن من خودمم تقلا نمیکنم چشمان میلتان صلوات میفرستم میره حتی من بعضی وقتا صدای جیغ هم میش ...

اخه واقعا میترسم و میخام زودتر بیدار شم برای همین تقلا میکنم گاهیج میخوام داد بزنم نمیشه انگار زبونم قفل شده

اخه واقعا میترسم و میخام زودتر بیدار شم برای همین تقلا میکنم گاهیج میخوام داد بزنم نمیشه انگار زبونم ...

درک می‌کنم ولی ی بار هیچکاری نکن و فقط چشماتو ببند و صلوات بفرست سریع میره

خمیازه بکش                                                                     I see her in the back of my mind all the time 
درک می‌کنم ولی ی بار هیچکاری نکن و فقط چشماتو ببند و صلوات بفرست سریع میره

به شوهرم میگم نمی تونه درکم کنه چون خودش هیچوقت اینجوری نشده و نمیدونه چقدر بده

ممنون ک درک کردی

به شوهرم میگم نمی تونه درکم کنه چون خودش هیچوقت اینجوری نشده و نمیدونه چقدر بده ممنون ک درک کردی

عزیزی

ولی من یه جا خونده بودم اگر زیاد بختم میگیری یا افسرده ای یا اضطراب داری و چون خودمم دارم بخاطر همین خیلی می‌گیرم اگ ت هم فک میکنی داری حتما پیش یه روانشناس برو💕

عزیزی ولی من یه جا خونده بودم اگر زیاد بختم میگیری یا افسرده ای یا اضطراب داری و چون خودمم دارم بخا ...

زندگیم سرتاسر استرس و اضطرابه بخدا ، اصلا آرامش ندارم یه خواب راحت ندارم، یه مدت پیش روانشناس رفتم تاثیری ندیدم، بعد رفتم پیش روانپزشک یه سری قرص بهم داد که میخوردم فقط میخابیدم. کل روز گیج بودم ، دیدم واقعا بده دیگه نخوردم و نرفتم پیشش