rozhbin28 مدیر عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 1391 عنوان بچه ام دختره یا پسر؟؟?؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 22 پست سلام من ۲/۱۲ پریود شدم و ۳/۱۲ ازمایش بارداری دارم بتام 2178 بود...فکر کنم الان 5 هفته باشم...پاهام یخه ولی یهو داغ میشه دوسدارم بزارم جای خنک....هیچ علائم دیگه ندارم بنظرتون بچم دختره یا پسره...برام فرقی نداره دختر یا پسر باشه فقط میخام بدونم ای که خوانده ای مرا راه نشانم بده 1403/03/19 | 23:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_ریرا عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3725 برا خاهر ۱۷۰ بود پسره نی نی قبلیم هم همش ۱۵۰ تا ۱۵۵ بود پسر بود کاشکی این یکی دختر باشه دختر خوبه🥲🫠 این کاربری تعلیق شده.
donya200 عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1552 ببین ضربانه قلب صدرصد نیست. ۹۰/۹۵ درصد. درسته شایدم دختره انشالله دختر باشه ولی دختر خیلی خوبه🥲❤️ ... شوهرم دختر میخاد .منم دوست دارم جنسم جور باشه ولی میگم سالم باشه فقط مرسی خداجونم..
سماااانه عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 3936 کاشکی این یکی دختر باشه دختر خوبه🥲🫠 پسرم ۳ روزگی فوت کردبعد چنددددینننن سالم حامله شده بودمالان دوباره باردارم اواسط هفت ماه
_ریرا عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3725 شوهرم دختر میخاد .منم دوست دارم جنسم جور باشه ولی میگم سالم باشه فقط اره انشالله سالم باشه دختر باشه. این کاربری تعلیق شده.
_ریرا عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3725 پسرم ۳ روزگی فوت کرد بعد چنددددینننن سالم حامله شده بودم الان دوباره باردارم اواسط هفت ماه عزیزمممممممممم🥲💔خیلی ناراحت شدم براتتت چرا فوت کرد؟این یکی نی نیت چیه؟ انشالله سالم و سلامت بزرگ شدنشو ببینی خیلی ناراحت شدم 🫠💔 این کاربری تعلیق شده.
سماااانه عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 3936 عزیزمممممممممم🥲💔خیلی ناراحت شدم براتتت چرا فوت کرد؟ این یکی نی نیت چیه؟ انشالله سالم و سلامت بزرگ ... اکسیژن کم اورد یک روز تکون نخورد و دیر عمل شدم جمعه بود بیمارستان سونوم نکردهر چه جلز ولز کردم بیفایده بوداین بریچ هست و پاهاش جفته مشخص نیستسه شنبه سونو دارمدعا کنید سالم باشهجنسیت رو نمیدونم
_ریرا عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 3725 اکسیژن کم اورد یک روز تکون نخورد و دیر عمل شدم جمعه بود بیمارستان سونوم نکرد هر چه جلز ولز ک ... عزیزم🥲💔🫠الهی خدایا. چقد زجر کشیدی.خب خداروشکر خدا یه فرشته دیگه بهت داده.سالمه عزیزم نگران نباش دعات میکنم اگه رفتی سنو گفتن سالمه تگم کن خبرم کن🥲🩷 این کاربری تعلیق شده.