2777
2789

ما وضع مالیمون خیلی بد بود پایین شهر بودیم تو ی شهر بی آب و .... حتی آب نداشتیم برای مصرف روزانه مامان و داداش اجیام میرفتن از چنتا کوچه بالا تر آب میاوردن و میریختن تو‌ی تانکر کوچیک و... 

تو ی خونه 200متری ک دوتا اتاق تکی داشت و ی دست شویی و حمام و ی خیاط خاکی...  بابامم ی پراید خراب داشت و ک خرج درست کردنشو نداشت و فروختش یعنییی هیچیییی نداشتیم ی بارم بابام ی جوری مریض شد ب خودش می‌پیچید از دل درد و کلیع درد کلا نالع میکرد ولی کسی نبود ک حتی تا ی درمانگاهی ببرتش داداشمم ک کوچیک بودن اون موقع داداش بزرگم 15سال بودو خونه نبود میرفت میکانیکی

و اون روزا سخت هیچوقت از یادم نمیره چ ها ک ب سر خانوادم اومد چ سختی هایی و ک مامانم تحمل می‌کرد...بخدا شب و روز گالن دستش بود تو گرما و ...میرفت دنبال آب 

جیگرم میسوخت برای ابجی هام بخدا حسرت ی باد بادک حسرت دمپایی نه 

خونشونم از خودشون نبود

و خدارا هزاران باررر شکررر اون روزا گذشتن و بابام تو دو سال کار با داداشم ک الان 18سالشع و اون یکی 13سالش کار میکنن .... تو این سه سال تونستن ی خونه 80متری بگیرن و ماشین.... 

ولی مامانم ک 38سالشع الان اعتیاد پیدا کرده ی غمه دیگع برام درست کرده ک اصلا نمیتونم بهش فک نکنم بخدا کسی بفهمه ابرومون میره هرچی بهش میگم میدونم دست خودش نیست ولی چیکار کنم من براش 😔 اصلا بهش فک میکنم قلبم ب درد میاد اگه بابامم بفعمع پرتش میکنه بیرون و ابروشو می‌بره😔

اعتیاد به تریاک؟

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی مصرف میکنه دوست من؟😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
اي بابا هميشه يكي هست گند بزنه تو حال ادم خب ببريد با دكتر مشورت كنيد مركز ترك اعتياد  ديگه س ...

ن با کسی ک الان رفت و آمد نداره نمیشع ببریمش کمپ ک میفهمن همه💔