من یه چیز عجیب بگم. البته خودم به جن اعتقاد ندارم
هرموقع میخوابم تو اتاق خودم، با سر و صدای مادرم و زنگ خونه و ... بیدار میشم و وقتی به مادرم اعتراض میکنم که چرا وقتی من خوابم اینقدر سر و صدا میکنی منکر میشه و میگه خودمم تا الان خواب بودم و تو توهم زدی یا خواب دیدی! میدونم دروغ نمیگه ها
امروز از همه روزا عجیب تر بود. صبح با سر و صدای پدرمادرم بیدار شدم، اون وسطا صدای زنگ در رو هم شنیدم و صدای پدرمو شنیدم که آیفون رو برداشت و صحبت کرد. بعد که ازشون پرسیدم کی بود زنگ زد هردوشون گفتن کسی زنگ نزد🤦♀️ اینا گذشت عصری خواب بودم که با سر و صدا بیدار شدم. مامانم داشت جارو میکشید ولی صدای جارو یه کم فرق داشت که فکر کردم شاید بخارشوعه. و صدای ریختن لوبیا تو ظرفم میومد. هرچی صداش کردم که بگم فعلا کارو تعطیل کنه تا من بخوابم صدامو نشنید. گوشی رو گرفتم دستم و مشغول بودم باهاش و یه ربع بعد رفتم اتاق و شاکی شدم که چرا جارو میکشی و حبوبات پاک میکنی نمیذاری من بخوابم. مامانم بشدت عصبانی شد گفت چرا جدیدا توهم میزنی🤷♀️ خلاصه الان بشدت فکرم مشغوله که این صداها و داستانا چیه؟ نمیشه که توهم باشه چون من با این صداها بیدار میشم و سردرد میگیرم چون نتونستم خوب بخوابم
میگم نکنه اجنه تو اتاق من زندگی میکنن😂