2777
2789

سلام دوستان پسرم یکی از دندونای عقلش نزدیک به عصب وکاملا نهفته هستش تودگوگل دیدم ممکن عصب زخمی یا قطع شه فلج موقت قسمت پایین فک زبان لب بیاره یه چشم شده اشک یکی خون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من اینجوری بود هرجا میرفتم کسی نمیکشید یه دکتر رفتم گفت اینا رو میگن ولی نهایت اتفاقی که بیوفته اینه حدود سه ماه یه طرف لب بی حس بشه بعدشم خوب میشه منم قبول کردم کشید هیچی هم نشد تازه این دکتر معمولی بود جراح فک و صورت ببری که دیگه خیالت راحت راحت هیچیش نمیشه

اصفهانم متخصص خوب سراغ دارم ولی بلاخره ریسک داره

عزیزم من اینطور بودم. بارها نی نی سایت گفتم. عکسهای رنگی اینا گرفتن. و گفتن صد درصد صورتت فلج میشه. دو ماه تمام زندگی زهرم شد. پزشکان شهرمون تیم پزشکی تشکیل دادن در نهایت گفتن هیچ کدوم انجام نمیدیم. چون ریسکش بالاست. برو اصفهان. 

رفتم اصفهان... باز قبول نکردن و گفتن اگه استادمون قبول کنه.. فقط اون میتونه. رفتم پیش ایشون. گفتن هم خودم هم دخترم میتونیم عمل کنیم انتخاب با خودت . اما احتمال زیاد یا کامل فلج میشه یا شش ماه.  چون دخترشون ارزونتر میگرفت ایشونو انتخاب کردم. 

از امام حسین کمک خاستم. و با خیال راحت رفتم برا جراحی. 

عزیزم با اینکه موردِ من یه مورد نادر بود اما کوچکترین دردی حس نکردم. و حتی ثانیه ی هم فلج نشد صورتم.

خدا خیرش بده الهی. 

پس نگران نباشید. هیچی نمیشه ان شاءالله. 

فقط بعد عمل داخل دهنش ورم میکنه. مایعات مقوی مثل اب قلم اینا زیاد بهش بدید. موز.سوپ...

عزیزم من اینطور بودم. بارها نی نی سایت گفتم. عکسهای رنگی اینا گرفتن. و گفتن صد درصد صورتت فلج میشه. ...

راسی یادم رفت بگم. من ربسکم بالاتر بود. دندون اسیابم نهفته بود!!! و رو عصب! دندون عقل خیلی راحتر

سلام تا پیک اخر تون راجب وسواس رو خو ندم

منم مشک ل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکر ای بی خود میاد سرا غت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشا ور تو رو بیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشا ورشون حا لم خیلی خوب شد

هز ینشم خیلی خوب بود به کسا یی که مشکل ما لی داشتن تخف یف ویژه در حد را یگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اید ی رو بیکا: P_z_314_70

اید ی تلگر ام : consultation4