2777
2789

خواهرم حالش بده پیش روانپزشک ومشاور نمیاد ،پرخاش میکنه تا حدودی هممیگه تو دلم غمه، بی تفاوت شده به گریهای همه ما درصورتی که قبلا مهربون بود ،الانم هست ولی دست خودش نیست ،حوصله صروصدا اصلا نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نمیدونم به پوچی رسیده فعلا خودم دارم قرص میخورم امروز با روانپزشک دعوا کردم اقااا قرص نمیخوامممممممم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

من سالهاست درمان نشده اگه تازه افسرده شده کلی گل واسش بخر وسایل اتاقشو عوض کن اهنگای غمگینشو حذف ک ...

بیرون نمیاد اشتهاش از دست داده غذا اصلا نمیخوره دولقمه به زور ولی حافظش خوب کار میکنه

من بیش از یکسال افسردگی شدید داشتم

خیلی حالم بد بود دارو و ..نخوردم فقط ترک هر چیزی که غمگینم میکنه (آدما،آهنگا،افکار) و قوی کردن ارتباطم با خدا و ترک گناهام کمکم کرد

کانال اعجاز کمکم کرد میتونی تو شبکه های اجتماعی پیداش کنی و یه ویس مناسب ازش برای خواهرت بفرستی

بیرون نمیاد اشتهاش از دست داده غذا اصلا نمیخوره دولقمه به زور ولی حافظش خوب کار میکنه

واسش کتاب چرا تا به‌حال کسی این هارا به من‌نگفته بود.هنر رندانه ب تخم گرفتن رو بخر

جاعودبی عود شمع برا ارامشش بخر

سعی کن باهاش مدیتیشن انجام بدی پادکستایی که راجب درمان افسردگی هست رو گوش بدی

واسش هدیه بخر مجبورش کن براایندش هدفبندی کنه

من بلاخرع اینطوری یکم بهترشدم

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین